aanmeld knop
dot

Uitstapjes Drenthe

mergelhuis.jpg
Drenthe staat bekend om de vele gezellige toeristische evenementen en een groot aanbod aan uitstapjes. Het hele jaar door is Drenthe een geliefde bestemming voor leuke uitstapjes.

Er zijn talloze uitstapjes te maken in onze mooie provincie Drenthe. Of het nu goed of slecht weer is, of u nou met een groep komt of met z’n tweeën. Van jong tot oud, voor iedereen zijn er leuke en interessante uitstapjes in Drenthe te organiseren. In Drenthe hoeft u zich nooit te vervelen en dankzij de vele uitstapjes is er altijd wel wat bijzonders te beleven!

 

Overdekte uitstapjes en open lucht activiteiten

Er is een groot aanbod aan overdekte uitstapjes in de vele gezellige dorpen die Drenthe rijk is, dus als het weer een keer niet mee werkt,  is dat geen enkel probleem! Bij goed weer is er in de vrije natuur genoeg te ondernemen. Er zijn natuurlijk prachtige wandelpaden en fietsroutes in Drenthe, maar er zijn ook uitstapjes met sport en spel. Zoals o.a. Pitch & Putt, Oudhollandse spellen, GPS routes en huifkartochten. Ook voor gezinnen met kleine kinderen zijn er in Drenthe talloze educatieve en spannende uitstapjes. Drenthe leent zich ook uitstekend voor uitstapjes met speciale arrangementen en groepsactiviteiten. In Drenthe kunt u een uitstapje helemaal voor u op maat laten samenstellen met een leuke, interessante mix aan activiteiten.  Drentse uitstapjes zijn afwisselend educatief, sportief, cultureel of gewoon gezellig en ontspannend. Voor ieder wat wils!

 

Overnachten tijdens uw uitstapje in Drenthe

Er is zoveel te zien en te beleven in Drenthe dat één uitstapje natuurlijk niet genoeg is. Als u meerdere dagen in Drenthe wilt vertoeven zijn er een groot aantal overnachtingsmogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Van een luxe hotel tot eenvoudig bed & breakfast (slaoperij zoals we dat in Drenthe zeggen), na uw uitstapje kunt u vast heerlijk ontspannen en genieten van de Drentse gastvrijheid.


Tags: uitstapjes drenthe, drenthe, uitstapjes, vrije tijd
Artikel geschreven door: LisaVbeek3.
Publicatie datum: 2015-01-26
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving