aanmeld knop
dot

Woolrich Jassen online kopen. Maar waar?

Webwinkel.jpg
Woolrich jassen, vrijwel iedereen kent deze jassen doordat celebrities van tv maar ook succesvolle zakenmensen het merk steeds vaker dragen. Woolrich jassen zijn erg gewild en de vraag neemt de afgelopen jaren sterk toe. De prijs die u betaalt voor de aanschaf van zo'n jas is een hap uit uw portemonnee. Voor een ECHTE Woolrich winterjas betaalt u al tussen de € 650,- en € 1000,-. Reden genoeg voor de zwarte markt om via internet imitatie Woolrich jassen aan te bieden tegen dumpprijzen.

Woolrich jassen: heel erg populair onder de jeugd

Het gezegde zegt het eigenlijk al: als het te goed is om waar te zijn, dan is het ook zo. Woolrich is een exclusieve merk en bekleedt een hogere segment in de markt. Wanneer je gaat winkelen, op zoek naar een Woolrich jas, dan zul je moeten gaan winkelen in exclusieve winkelstraten, warenhuizen en boetieks. Onder de jeugd is de populariteit van het merk Woolrich de afgelopen jaren enorm gestegen. De aanschafprijs van een winterjas staat gelijk aan een fulltime maandloon van een 18-jarige. Hoe mooi de jassen ook mogen zijn, helaas is de aanschaf van deze jassen niet voor iedereen weggelegd. De zwarte markt anticipeert hierop waardoor er in grote toenemende mate imitatie producten op het internet worden aangeboden.

 

Imitatie verkrijgbaar en fraude op het internet

Wanneer je in Google op zoek gaat naar Woolrich jassen dan zul je veel websites tegenkomen die imitatie verkopen. Deze websites stunten met kortingen waarbij alle jassen in de sale zijn. Gaan er geen alarmbellen rinkelen? Waarom zouden ze alle jassen tegen fikse kortingsprijzen verkopen? Wellicht een website die restpartijen verkoopt uit een vorige collectie. Maar wanneer alle Woolrich jassen die op de website te vinden zijn in de uitverkoop zijn dan is de kans op imitatie wel erg groot of dat je betaalt maar nooit iets ontvangt. Waar je ook nog naar kunt kijken is onderaan de webpagina's. Hier vind je meer informatie over het bedrijf. Wanneer er een verhaal staat wat lijkt alsof het vertaald is door Google translate, dan is het af te raden om hier jouw geld uit te geven.

 

Imitatie Woolrich

Vanuit de Chinese markt wordt er op grote schaal zoekmachine imitatie aangeboden. Wat ze doen is dat de zoekmachine resultaten zo manipuleren dat zij hun eigen sites op de positie plaatsen van de top 3 websites die er normaal gesproken verschijnen. In de Google resultaten worden altijd het url getoond. Wanneer je op de link drukt en je wordt direct omgeleid naar een andere website met een andere url. Let dan op: Bekijk de site kritisch en doe onderzoek naar deze sites voordat je iets koopt. In vrijwel alle gevallen worden op deze sites imitatie Woolrich jassen verkocht of krijg je zelfs helemaal niets toegestuurd en ben je het geld kwijt.

 

Waar koop je echte Woolrich jassen?

Op internet zijn er gelukkig ook genoeg webshops die wel echte Woolrich jassen verkopen. Hieronder staat een lijst met geautoriseerde webshops die Woolrich jassen verkopen:

 

  • Woolrich-jassen.nl (verzamelsite assortiment onderstaande websites)
  • Bloomfashion.nl
  • Jeansonline.nl
  • Nelly.com
  • Stylebop.nl
  • Vimodos.nl
  • Winkelstraat.nl

 

Als tip! indien je besluit een Woolrich jas te kopen kijk dan goed waar je het koopt. Vertrouw je het niet! besluit dan niet tot koop over te gaan, ook al is die aanbieding nog zo mooi!!


Tags: Woolrich jassen, Woolrich jassen dames, Woolrich jassen heren
Artikel geschreven door: lawmatic.
Publicatie datum: 2015-01-26
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving