aanmeld knop
dot

Tegels voor de keuken

living.jpg
Hygiëne en netheid is van groot belang in je keuken, dus je tegels moeten makkelijk afwasbaar zijn. Ook moeten je tegels tegen een stootje kunnen, sinds de keuken een plek is waar vele zware apparaten komen te staan. Denk maar aan een afwasmachine, koelkast, oven etc.

Van het merk Kronos zijn er toch enkele tegelseries die uiterst geschikt zijn om te plaatsen in je keuken. Er kan onderscheid worden gemaakt tussen

 • vloertegels
 • mozaïektegels

Beiden zijn in verschillende soorten/varianten verkrijgbaar, de varianten worden hieronder beschreven. 

 

Kronos Blautech serie

Deze serie is geschikt voor keuken en woonkamer. Het zijn keramische tegels die eruitzien als hardsteen. De tegels komen voor in verschillende kleuren (donker, modder, grijs en peper), maten(80x80, 40x80, 30x80, 20x80 en 60x60) en afwerkingen(glanzend, mat, naturel). Je kunt ook gebruik maken van de serie als je wandtegels of tegelstroken of plinten wil plaatsen.


Kronos Terramara

De Kronos Terramara tegelserie heeft een natuursteen look. Ze hebben iets weg van Belgisch hardsteen, maar ze zijn werkelijk keramisch. Ze zijn makkelijk afwasbaar en komen voor in 4 kleuren : 

 1. Terramara Antica Blu, heeft een donkere kleur en lijkt op arduin. De kanten zijn gekapt om de look van hardsteen te krijgen.
 2. De Terramara Pietra Blu tegelserie en de Antica Blu serie lijken op elkaar, enkel zijn de gekapte kanten niet aanwezig.
 3. De crèmekleurige variant van Terramara is Crema Stone.
 4. De wat geraffineerde grijze variant van Terramara Antica Blue en Pietra Blu is Grey Stone.

Kronos Tomtech

Deze tegelserie heeft een steenlook De tegels komen zowel voor in koele als wat warmere kleuren. Ze passen zowat in uw volledige huis. Ze komen voor in unieke grootte(langwerpig en 1,20 meter lang)? De tegels komen voor in vier kleuren: Antra, Grigio, Corda en Beige.


Kronos Trellis

Deze tegelserie is zeer opvallend en uniek. Ideaal voor in je woonkamer en je keuken. De tegels zijn vierkant waarvan de helft een houttint heeft en de andere helft een pasteltint, of een ander soort houttint. De serie is verkrijgbaar verschillende kleuren:

 • Blend White
 • Blend Clay
 • Blend Smoke
 • Blend Ice
 • Wood, Wood Birch
 • Key Wood
 • Key Birch en andere egale kleuren

Tags: Kronos vloertegels, vloertegels van Kronos, Krons mozaiektegels, mozaiektegels van Kronos

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2015-02-02
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving