aanmeld knop
dot

Xbox Live goedkoop vermaak voor de donkere dagen

Pandaria.JPG
Zie je ook elk jaar weer op tegen de donkere dagen? Het is al vroeg donker en je hebt weinig tot niets omhanden. Xbox Live brengt licht... juist in die donkere dagen.Dat wil toch iedereen? Dus waar wacht je nog op lees er snel alles over!
ComputerComputer

Goedkoop vermaak

De Xbox Live Gold is verkrijgbaar voor de periode van 1 tot 24 maanden. Dus als je geen zin hebt tijdens de donkere dagen buiten iets te ondernemen, is de aanschaf van Xbox Live een voordelig alternatief. Voor een paar euro heb je gedurende een maand toegang tot de wereld van het online gamen met Xbox Live. Iedereen die geen zin heeft in de zoveelste kerstmarkt, overvolle warenhuizen en supermarkten kan zich helemaal uitleven in de online game omgeving.

 

Niet alleen

Het mooie is dat je nooit alleen bent. Je kunt spelen samen met familieleden en vrienden en daarnaast wordt er door het systeem online gezocht naar de perfecte tegenstander. Iemand die op hetzelfde niveau als jij gamed. De match wordt gezocht, terwijl je een andere game speelt, tv kijkt of naar de radio luistert. Wachten in een lobby is verleden tijd. Je game wordt spannender en je beleving meer intens. Hou de klassementen van jezelf en vrienden bij en kijk wie zijn scores verbeterd. Plezier en lol gegarandeerd!

 

Interessante extra's

Elke maand krijg je 2 gratis games en zijn er leuke kortingen van 15% tot 75% en dat is mooi meegenomen. Wekelijks ontvang je scherpe aanbiedingen, waarmee je kunt besparen op onder andere add-ons en Arcade games en zeg nu zelf dat komt in deze tijd van het jaar toch goed uit.

 

Aftellen voor nieuwe games

In deze periode van het jaar zijn de grote gameproducenten ook volop bezig met nieuwe game releases. Veel gamers kijken uit naar deze periode. Grote presentaties en aankondigingen. De nieuwste games spelen.... wie beweerde dat de donkere dagen saai waren?

 

Ga met Xbox Live goedkoop de donkere dagen in en het is tijd voor een nieuw jaar voordat je het weet. Dagen vliegen voorbij en je hebt plezier online samen met je vrienden en familie. Het jaar eindigde en begon nog niet eerder zo uitdagend.


Tags: Goedekope xbox live kaarten, Xbox live goedkoop, Xbox live Gold goedkoop, live gold kaarten
ComputerComputerArtikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2015-02-03
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving