aanmeld knop
dot

Autogarages, je ontkomt er niet aan

auto.jpg
Als je een auto hebt ontkomt je niet aan autogarages. Er zal vroeg of laat altijd wel iets zijn wat vervangen moet worden. Al is het maar een lampje, tegenwoordig is dat niet eens meer zelf te doen.
GamesGames

Je ontkomt er niet aan

Met een auto ontkom je er niet aan; er is iets met je auto aan de hand en hij moet gerepareerd worden bij een autogarage. In het geval dat je een leaseauto hebt, vallen onderhoud en reparaties vaak binnen je leasecontract en wordt het daardoor snel geregeld. Heb je zelf een auto gekocht dan is het een ander verhaal. Jij kunt zelf opdraaien voor de kosten die nogal kunnen oplopen. Omdat tegenwoordig alle auto's zo zijn gebouwd dat er zoveel mogelijk onder de motorkap past, is het vaak niet eens meer te doen om je eigen lampje te vervangen. Bij een smart moet bijvoorbeeld zelfs de motor een stukje zakken om erbij te kunnen. Je wordt dan ook zeker niet vrolijk als je naderhand de rekening gepresenteerd krijgt.

 

Irritaties

Onder de autorijders in Nederland kunnen de irritaties jegens automonteurs nogal hoog oplopen omdat er vaak geen duidelijke uitleg wordt gegeven over de reparatie. Wat er precies aan de hand is en wat de kosten worden wordt vaak niet van te voren besproken. Het is soms ook lastig om dat vooraf in te schatten maar het is helemaal vervelend als achteraf blijkt dat een andere autogarage het goedkoper had kunnen doen. Toch wordt er niet vaak een second opinion gedaan bij een andere garage. We laten ons vaak leiden door ervaringen die op zijn gedaan door kennissen of vrienden maar ook laten we ons vaak leiden door het internet.

 

Online feedback

Met de opkomst van het internet en social media is de gehele autobranche, wat betreft kwaliteit, een stuk transparanter geworden. Het is al snel duidelijk of het gaat om een betrouwbare garage of niet. Ervaringen worden online uitgewisseld waardoor het dus gemakkelijker is om je online te laten informeren over een dergelijke autogarage. 

 

Autogarage vinden

Waar men zich ook vaak door laat leiden is Google. Google staat erom bekend dat het de exacte zoekresultaten laat zien waar men naar op zoek is. Wat niet heel erg bekend is, is dat de websites die zich optimaliseren voor Google beter naar boven komen. Vaak wordt er aangenomen dat de zoekresultaten op de eerste pagina, de beste bedrijven zijn. Dit is dus niet het geval. Om autogarages toch een kans te geven om lokaal vindbaar te zijn binnen Google hebben twee ondernemers BesteBedrijven.nl opgericht. Dit is een platform waar ondernemers uit diverse branches beter vindbaar zijn binnen Google. Ook kan er gemakkelijk informatie worden aangevraagd aan autogarages in Leiden of in andere steden, via het contactformulier op diverse pagina's. Een prijsaanvraag kan dus zo via één bericht, bij de diverse autogarages, worden gedaan.


Tags: auto, auto's, autogarage, autogarages, reparatie, reparaties,
Artikel geschreven door: .
Publicatie datum: 2015-02-04
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving