aanmeld knop
dot

Vermoeidheid verslaan met sieraden?

panerai.jpg
Jarenlange vermoeidheid en de dokter die niks kan vinden. Waardoor het komt? Hoe frustrerend is dat... Op vakantie gaan? Nee liever niet, dat betekent koffers inpakken, te vermoeiend! Hoe kom ik hier weer uit? Help. Wat kan ik nog meer doen om wel weer leuke dingen te kunnen doen en dat ik weer graag koffers in ga pakken om op vakantie te gaan, en bij te tanken?

Jarenlang ben ik een jonge gezonde meid geweest. Ik leefde mijn leven. Ik was gelukkig. Ik kreeg een relatie waarmee ik trouwde. We ondernamen allerlei leuke tripjes en waren sportief en het leven lachte ons toe. We kregen drie super mooie dochters. 

 

Slagaderlijke bloeding bevalling

Tijdens de tweede bevalling loop ik een slagaderlijke bloeding op die gelukkig verholpen kan worden maar ik verlies meer dan de helft van mijn bloed. Het gevolg is een groot ijzertekort. Na jaren lijkt dat verholpen te zijn maar mijn lichaam reageert anders. Ik ben niet meer zo vitaal, en ik ben snel vermoeid. Naar de dokter dus en me laten onderzoeken. Er is niks aan de hand mevrouw, gewoon gezond eten en blijven bewegen.

Oke, gelukkig dat ik niks mankeer maar ik voel dat het niet helemaal klopt.

 

Vitamine B12 tekort

In mijn familie komt vitamine B12 tekort voor dus laat ik me daarop controleren. En verrek, ik heb vitamine B12 tekort. Mijn lichaam neemt dat niet meer op uit voedsel. En nu dan? Er is nog 1 oplossing en dat zijn injecties met vitamine B12. Na een opbouw periode zit ik nu op 1 prik in de 5 weken. En dat gaat redelijk goed. Maar ik heb nog lang niet de energie van iemand van mijn leeftijd! 

 

Sieraden

Een aantal jaren geleden zit ik op een verjaardag met een aantal dames in gesprek. Het gaat over hoofdpijn, vermoeid zijn, migraine en de overgangsklachten. Ze laten ook steeds de sieraden zien die ze dragen. Er zit een verhaal aan de sieraden. Als volgt: de sieraden zijn voorzien van magneten en koper. Door de magneten word je bloedsomloop verbeterd, zegt de een. Je neemt meer zuurstof en voedingsstoffen op met je rode bloedlichaampjes en als je rode bloedlichaampjes dit in je lichaam afgegeven hebben nemen ze meer afvalstoffen dan voorheen op om af te scheiden, beweert de ander. Doordat je een betere doorbloeding krijgt kun je pijn verlichting ervaren in allerlei lichamelijk klachten. Omdat het zelf genezingsproces van het lichaam gestimuleerd wordt, beweren ze.

 

Kunnen sieraden tegen vermoeidheid helpen?

Wat moet ik daar nou mee met zo'n verhaal? Dat geloof je toch niet?

Een van die vrouwen heeft een wel erg mooie armband om en die bestel ik omdat ik het mooi vind. Twee weken nadat ik het armbandje dag en nacht gedragen heb spring ik met bijzonder veel energie uit bed. Ik weet eigenlijk niet wat me overkomt. En ik denk aan het verhaal van die dames. Zal het dan toch waar zijn?

 

Tot de dag van vandaag draag ik de armband en inmiddels heb nog veel meer ervan aangeschaft want het blijkt dat er een complete sieradenlijn is voor dames, heren, kinderen en zelfs voor dieren. Ook heb ik het in mijn familie uitgedeeld en ook zij hebben er gelukkig baat bij. Zelfs reuma klachten en fibromyalgie is er volgens hen dragelijker door geworden. Of het door de sieraden komt is natuurlijk niet bewezen, maar toch beweren veel mensen dat ze toch minder klachten heven. Hier is de Sieradenlijn te bekijken.

 

Gezonde voeding

In combinatie met gezonde voeding én de sieraden ben ik weer gelukkig en van heel veel lichamelijke kwaaltjes af waar de dokter mij niet meer mee kon helpen. Ik pak al jaren weer graag de koffers in om op vakantie te gaan! En daar genieten we met volle teugen van! Of het door de sieraden komt? Volgens de medische wetenschap is dat onzin, dus ik kan het niet beoordelen. Ik weet alleen dat ik me een heel stuk fitter voel.

 


Tags: moe, energie, sieraden, vitamine b12, gezond leven, armbandje, gezonde voeding
Artikel geschreven door: Reante.
Publicatie datum: 2015-02-19
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving