aanmeld knop
dot

Groene Smoothies maken het gemakkelijk om gezonder te leven!

zakelijk.jpg
We beseffen vaak niet hoe makkelijk het is om jezelf te voorzien van een eenvoudige gezonde maaltijd. Vind je dit lastig of is het te onbekend voor je? De Gezonde Groene Smoothie recepten kunnen jou hierbij ondersteunen. Dit artikel stuurt jou gezondheid in de juiste richting. Genieten van het leven heb je grotendeels zelf in de hand!

De reden voor een Gezonde Groene Smoothie

Als ik jou de vraag stel 'Wat vind je nou belangrijk in je leven? Zul je waarschijnlijk antwoorden met 'Gezond blijven' en dat is natuurlijk ook erg belangrijk. Gezond blijven is vandaag de dag echt iets waar we ons druk mee bezig houden. Door mijn eigen ervaringen probeer ik jou bewust te maken van de goede vervanger van de zogenaamde 'verkeerde koolhydraten,' die bij vele van ons terugkomt in ons dagelijkse eetpatroon. Ik realiseer me dat het voor vele lastig is om daadwerkelijk de stap te nemen om het ontbijt en eventueel ook de lunch met enige regelmaat te vervangen voor een veel gezonder alternatief namelijk de Gezonde Groene Smoothie.

Of je nu meer energie wilt opbouwen of dat jouw argument is om naast vitaliteit wat extra kilo's kwijt te raken, een Gezonde Groene Smoothie moet je gewoon eens proberen en ervaren. 

 

Inhoud 

 • Wat zijn Groene Smoothies?
 • Probeer de Groene Smoothie
 • Redenen om te starten met Groene Smoothies
 • Maak jou Groene Smoothie!

Wat zijn Groene Smoothies?

De Gezonde Groene Smoothie recepten zijn plantaardige en natuurlijke drankjes gevuld met bladgroente en vers fruit. De groene kleur van een Smoothie zal in het begin wel even wennen zijn maar je zult merken dat de Smoothie fantastisch zal smaken. Het is een feit dat veel mensen het erg lastig vinden om verse bladgroente te eten. De Groene Smoothie maakt dat voor jou een stuk eenvoudiger. Vervang je ontbijt en misschien ook wel je lunch eens door een Smoothie en ervaar zelf dat je meer energie krijgt en jezelf dus een stuk fitter voelt.

 

Probeer de Groene Smoothie

Gezonde Groene Smoothie recepten zijn zoals ik eerder heb verteld een geschikte vervanger voor de slechte koolhydraten in onze standaard maaltijden (brood, pasta's, enzovoorts). Het toevoegen van grote hoeveelheden bladgroente aan jouw Smoothie is gezond. Als je dat nog nooit hebt geprobeerd of geproefd kan ik je echt aanraden om dit te gaan doen. Ik kan nu al zeggen dat ik er spijt van heb dat ik niet eerder ben begonnen met deze fantastische recepten. Ik heb als eerste mijn lunch vervangen door een Groene Smoothie en na verloop van tijd ook mijn ontbijt. De Groene Smoothie in de ochtend was meer wennen maar achteraf kan ik je vertellen dat ik het lekker vind. Een Gezonde Groene Smoothie is echt heel makkelijk te maken en smaakt compleet anders dan wat je er van zou verwachten. Ik drink de Groene Smoothie heel makkelijk weg omdat op deze manier het eten van bladgroente een hele andere ervaring is geworden.

 

Redenen om te starten met Groene Smoothies

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat 40% van de bevolking te weinig groente en voldoende fruit eet. De Gezonde Groene Smoothie recepten bieden de mogelijkheid om dagelijks de juiste hoeveelheden bladgroente en vers fruit te nemen. Ervaar zelf:

 • Goede en juiste bron van eiwitten
 • Betere opnamen van voedingsstoffen
 • Hoger vermogen van bladgroen in je lichaam
 • Juiste balans zorgt voor gewichtsverlies
 • Gezonder uiterlijk (kan voorkomen)
 • Goede bron van extra vezels
 • Kinderen zijn er (vaak) dol op 
 • Goede PH waarde 
 • Goed te betalen

Ik denk dat dit genoeg redenen zijn om er mee aan de slag te gaan. Wil je nog meer overtuigt worden van deze gezonde levensstijl kijk dan even op deze site: Smooties receptenboek Wat ik al eerder heb gezegd 'Genieten van het leven heb je grotendeels zelf in de hand!'

 

Maak jouw Groene Smoothie!

Gezond leven is niet eenvoudig. Maar genoeg groene groentes en fruit eten, is een van de dingen die je nodig hebt. De lekkerste en meest gebruikte verhouding is in een Smoothie is 60% fruit en 40% bladgroente. Bij de verhouding krijgt je voldoende binnen en smaken de Smoothies het lekkerst.

Ik hou mijn Groene Smoothies altijd zo natuurlijk mogelijk, dus geen extra toevoeging van suiker of smaakstoffen. Toevoegingen als amandel - of kokosmelk en andere vet- arme melksoorten maken de Smoothie nog smaakvoller en nog steeds erg gezond. Voedingsstoffen als eiwitten, calcium en kalium werkt goed op je gezondheid en vervangen de stoffen die je in je ontbijt en/of  lunch wel nodig hebt.


Tags: Groene Gezonde Smoothie Recepten boek
Artikel geschreven door: jjansen.
Publicatie datum: 2015-02-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving