aanmeld knop
dot

Hoe versier je een vrouw?

gezin.jpg
Meisjes plagen is kusjes vragen. Dat zeiden mijn ouders altijd, mijn grootouders, mijn broers en zussen en ooms en tantes. En weet je wat? Het is nog waar ook. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk, maar vrouwen houden er vaak van om geplaagd te worden. Op een volwassen manier en zonder lichamelijke contact natuurlijk.

Een vrouw wil dat je ze het gevoel geeft dat je echt interesse hebt en dat je haar waardeert. Humor speelt een grote rol in het spel. Want als je niet met elkaar kunt lachen kun je gelijk naar de volgende vrouw gaan zoeken.

Een knipoog kan veel meer betekenen dan duizend woorden (die toch meestal verkeerd vallen!). Maar overdrijf het niet!

 

Tip 1

Maak contact door haar aan te kijken, net iets te lang, een kleine glimlach en een knipoog. Kijk daarna weer weg. Negen van de tien vrouwen zullen nu interesse kunnen krijgen. Kijk af en toe in haar richting. Als ze ook terug kijkt en interesse toont kun je er vanuit gaan dat dit wel wat kan worden. Kijkt ze niet naar jou, vergeet haar dan.

 

Tip 2

Bij interesse van haar kant geef je haar nog een keer een subtiele knipoog, dit zal haar de bevestiging geven dat je haar leuk vindt. Dat is misschien al voldoende om haar hart sneller te laten kloppen. Dan kun je kiezen om gelijk op je doel af te gaan en een gesprek met haar aan te gaan of je laat haar in spanning wachten tot je elkaar de volgende keer weer tegenkomt.

 

Tip 3

Geef haar een drankje, en geef haar meer aandacht dan aan haar vriendinnen groepje. Maar stort je niet helemaal alleen op haar. Als het bij het prettige gesprek klikt en jullie hebben lol, probeer je om haar even alleen te kunnen spreken. Dat kun je gewoon vragen.  Hier en daar een hele kleine aanraking (bijvoorbeeld aan de schouder, of arm) kan ook wonderen doen. Kijk goed naar haar lichaamstaal.

 

Tip 4

Als je haar voor je alleen hebt kunnen winnen ga je niet gelijk op de versiertoer (tenzij zij aan de touwtjes trekt!). Je zorgt ervoor dat je een plezierig gesprek hebt en dat je niet alleen over je zelf praat. Wat ze van je wil weten zal ze zelf vragen. Maar vraag ook niet te veel van haar. Het is tenstlotte een kennismakings gesprek. Plaag haar af en toe door dubbelzinnige antwoorden te geven maar maak het wel duidelijk dat het grappen zijn. Vat haar opmerkingen zogenaamd verkeerd op. Zij wil dat je denkt dat ze netjes is maar eigenlijk zijn vrouwen hetzelfde als mannen in hun denkwijze over contact zoeken. Veel vrouwen willen een man die aan de ene kant lief, hoffelijk en gevoelig is, maar aan de andere kant moet hij goed gebekt zijn, sterk in zijn schoenen staan en tegen haar in durven te gaan in en discussie. Jij moet haar misschien ook het gevoel geven dat je haar kunt beschermen, tegen alles. Dat ze veilig is bij jou. 

 

Tip 5

Als tip 4 goed verloopt kun je vragen of je haar telefoonnummer mag hebben om haar nog eens te bellen. Laat haar met haar mobieltje even naar jouw mobieltje bellen. Dan weet je zeker dat je haar nummer hebt en dat ze geen fake nummer geeft. Als ze dit weigert zal je dat moeten accepteren.

 

Versieren is een kwestie van vertrouwen en als je in gesprek bent met een vrouw merk je aan je lichaamstaal wel of het iets voor je is of niet. Vertrouw daar op. Dat heet intuïtie. En speel geen ander persoon dan wie je bent. What you see is what you get. En probeer dat ook te vinden in de vrouw. Wil je nog meer tips? Lees dan vrouwen versieren cursus.

 


Tags: versieren, vrouwen versieren, liefde,
Artikel geschreven door: Reante.
Publicatie datum: 2015-02-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving