aanmeld knop
dot

Een Internet Marketing Success Story

Internet.jpg
Online succesverhalen zijn vaak vol van overdrijvingen, halve waarheden of ronduit gelogen. Het is verbazingwekkend hoever mensen zullen gaan om anderen te overtuigen dat ze de sleutel hebben tot succes, een goeroe zijn of iemand om te volgen. Allemaal met de bedoeling dat die ander misschien hun product wil kopen.
GamesGames

Dergelijke onrealistische succesverhalen ergeren mij, want ze versluieren de echte succesverhalen, en matten mensen af. Er zijn tal van echte mensen die online echt geld verdienen door gewoon hard te werken, maar deze halve oplichters kunnen het hele internet in korte tijd beschadigen.

 

Om mensen te laten zien dat het ook anders kan, wil ik het bescheiden succesverhaal van mijn goede Amerikaanse vriend John Reynolds na vertellen. Dit is niet iets waarvan mensen achterover zullen vallen, maar het is wel realistisch.

 

Internet Marketing

Het geeft aan dat Internet Marketing wel degelijk de moeite waard is en het geeft hoop aan degenen die voor zichzelf een online inkomen willen opbouwen. 

 

"Ik ben net terug van een korte trip naar Thailand. Ik woon in Azië zelf, dus het was makkelijk voor mij om een korte vakantie te houden in Thailand. Ik verbleef in Bangkok (5 nachten) en Phuket (3 nachten). Later meer hierover.

 

Ik ben begonnen met het bouwen van websites om te proberen om geld te verdienen via internet marketing in december 2013, en langzaam over de eerste helft van 2014 heb ik wat succes gehad en begon ik wat geld te verdienen. In mei verdiende ik meer dan $ 1200 USD, en dat voelde als een ongelooflijke hoeveelheid. Een groot deel van dat geld kwam uit een eenmalige verkoop van één van mijn vroege websites, dus ik wist dat mijn inkomen niet per se altijd even hoog zou zijn. Een ding dat mij altijd heeft aangetrokken bij Internet Marketing zijn niet de overdreven verhalen die je overal vind, maar meer de mogelijkheid om te werken vanaf elke locatie.

 

Ik wilde in Thailand niet constant bezig zijn met schrijven en werken maar ik had mijn laptop bij me om wat statistieken te checken en een aantal updates te maken om zodoende de interesse van mijn bezoekers in mijn websites vast te houden. Ik vond het wel tof dat ik in de middag op verkenning kon gaan, thuis komen en een artikel of twee in de avond schrijven voordat ik naar bed ging.

 

Ik zorgde er wel voor om het niet te overdrijven. Ik concentreerde me allereerst op mijn vakantie en schreef een klein beetje om het momentum en de consistentie van mijn sites bij te houden. Ik heb niet lang hoeven te piekeren over dit of dat, ik schreef gewoon een snelle blogpost in een uur of zo en ging verder met mijn vakantie.

 

Ondanks dat ik tijdens mijn reis maar een paar maal per week een artikelen voor elk van mijn websites schreef, ben ik er toch nog in geslaagd om genoeg online te verdienen om mijn Phuket hotel te betalen en ook nog wat over te houden. Ik vind dit natuurlijk fantastisch want het betekent dat als ik slaag met mijn online business ik in staat zal zijn om dit bedrag te vergroten. Hopelijk tot het punt waarop ik wereldwijd kan werken, zolang ik maar een laptop en internetverbinding heb.(einde citaat)

 

Meer succes behalen

Zoals je ziet is dit niet een enorm "wow hij is zo succesvol" verhaal, maar het is een "kijkje naar de kleine successen die je kunt bereiken en door te werken groter kan maken" verhaal. Veel succes met jouw inspanningen!"


Tags: Internet marketing, Affiliate marketing, succesvol zijn
ComputerComputerArtikel geschreven door: Berto.
Publicatie datum: 2015-02-25
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving