aanmeld knop
dot

Geen zorgen & geen stress

stress2.jpg
Teveel zorgen en teveel stress. We hebben er tegenwoordig eigenlijk allemaal mee te maken. Het leven is de afgelopen decennia dan ook veel veeleisender geworden, en lang niet iedereen kan zelf een goede manier vinden om hiermee om te gaan. Zorgen loslaten en stress verminderen; daar helpen wij je bij. Wij helpen je opnieuw je innerlijke rust te vinden en positiever in het leven te staan.

Tegenwoordig leiden we allemaal een druk leven. Het opnemen van stress en zorgen is dan ook eigenlijk onvermijdelijk. Een beetje stress is overigens ook gezond. Het houdt ons alert en scherp, de hele dag. Echter, een grotere hoeveelheid stress en zorgen doet ons zeker geen goed. Het kan zelfs leiden tot lichamelijke en geestelijke klachten. Denk aan:

  • oververmoeidheid
  • slapeloosheid
  • lusteloosheid
  • hoofdpijnen
  • depressiviteit

Kortom, een overschot aan stress, zorgen en spanningen zijn nooit goed.

 

Hoe raak je de stress en zorgen kwijt?

We weten allemaal eigenlijk wel dat teveel stress en teveel zorgen niet goed zijn voor onze gezondheid. Het probleem is dat we niet allemaal weten hoe we verlost kunnen raken van de stress en zorgen. Doordat we niet los kunnen laten, blijft het opbouwen en wordt op een gegeven moment een punt bereikt waarop we niet meer kunnen functioneren. Dit wil iedereen natuurlijk voorkomen. Wij helpen je graag om te leren hoe je verlost raakt van stress, zorgen, spanningen en negatieve emoties. Kortom, wij leren je je innerlijke rust terug te vinden, zodat je positiever in het leven gaat staan en niet meer open staat voor een overdosis aan zorgen en stress.

 

Verdwijnt stress compleet uit mijn leven?

Helaas is er niets dat stress en zorgen volledig weg kan nemen. We krijgen allemaal op ogenblikken in het leven te maken met stress en zorgen, om de thuissituatie, om een dierbare, op het werk of zelfs maar in het verkeer. De cursus is dan ook niet bedoeld om je immuun te maken voor stress en zorgen, want dit is eenvoudigweg niet mogelijk. Wat de cursus wel doet is jou aanleren hoe je met deze stress en zorgen omgaat, zodat ze geen belemmering vormen en je het sneller los kan laten. Je leert op een nieuwe manier omgaan met zorgen en stress, zodat zij geen hoofdrol meer in je leven spelen.

 

Kies voor een leven zonder een teveel aan stress

Ben jij klaar met de zorgen, de stress en de spanningen die je nachten wakker houden, die zorgen voor een voortdurende nervositeit en die je belemmeren in alle vrijheid te leven? Met een een cursus kan je leren om te gaan met stress en zorgen, zodat je innerlijke rust en natuurlijke posiitiviteit terug kunt vinden. Kijk eens bij: Nooit Meer Zorgen of Stress en maak bewust de keuze voor de kans op een fijner, meer ontspannen en aangenamer leven. Het kan je helpen om meer rust te vinden en stress en zorgen los te laten.


Tags: stress verminderen, zorgeloos leven, zorgen loslaten, minder
Artikel geschreven door: RickvanderMeer.
Publicatie datum: 2015-03-03
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving