aanmeld knop
dot

Wat extra geld bijverdienen

euro.jpg
Geld maken is altijd leuk, naast je gewone baan wat leuks bijverdienen of misschien wel een volledige inkomen. Ze beweren wel eens dat je je maar een beetje hoeft in te spannen voor wat extra geld te maken, maar meestal klopt dat niet. Wie wat extra financiƫle ruimte wil, zal er meestal hard voor moeten werken.
ComputerComputer

Geld maken naast je gewone baan

Je heb een leuke baan met een middelmatig in komen, en je wil graag wat leuke dingen doen, maar vaak moet je er voor sparen, of zuiniger leven. Dat wil je op gegeven moment niet meer, en gewoon zonder extra geld appart te leggen en doen wat je leuk vindt, menigeen komt juist geld tekort. Hoe kan je geld bijverdienen zonder eerst een opleiding te hoeven volgen? Natuurlijk hoef je niet meteen rijk te worden, maar je wilt wel makkelijker leven zonder om te kijken naar je geld? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan... Een beetje extra op de bank kan natuurlijk nooit geen kwaad natuurlijk, maar er is zoveel competitie. Hoe kan je wat extra geld verdienen, gewoon thuis?

 

Waarom wil je geld maken?

Veel mensen hebben er moeite mee om geld bij elkaar te schrapen om regelmatig leuke dingen te doen. Zeker als je een gezin heb met kinderen en maar een inkomen hebt, heb je het misschien niet breed.. De ene partner blijf dan thuis voor de kinderen en de andere partner werk hele dagen om maandelijks rond te komen. Misschien kom je niet uit met het geld, en wil je daarom   Je wil schulden en ruzies om geld uiteraard voorkomen. Geld verdienen van huis uit kan op verschillende manieren:

  • thuiswerk (meestal eenvoudig werk met lage verdiensten)
  • krantenwijk of folders rondbrengen (je verdient uiteraard weinig maar je kunt er wel makkelijk werk in vinden)
  • op internet (verschillende manieren: eigen webshop, affiliate, google adsense op je websites, Marktplaats (spullen verkopen), digitale producten maken... Het is hard werken en vooral volhouden, op den duur kan je een inkomen opbouwen met een of meerdere methodes. Dit vergt meestal enkele jaren doorzetten en je bent er wel de hele dag mee bezig as je het goed wilt doen)

Hoe ga jij extra geld maken?

Er zijn op het internet dus veel mogelijkheden om geld te maken. Van een eigen website met webshop, tot aan een leuk blog schrijven waar je zoveel artikelen plaatst dat er na enkele jaren duizenden bezoekers per dag komen. Wat je ook doet: het vergt talent, doorzettingsvermogen en heel veel geduld. Zelfs de keiharde werkers zijn meestal maar matig succesvol. Daarom verdient niet iedereen zijn brood online. Maar waar een wil is, is een weg, en of je nu wel of niet technisch ben met je laptop. Er is overal op het internet hulp voor je wat je precies wel en niet kan doen om geld te maken. Er wordt veel uit gelegd maar op gegeven moment kom je er zelf niet uit wat je precies moet doen. Je kan alles via google uit gaan zoeken, en je zal ook alle antwoorden vinden, maar het is veel uitzoekwerk. Je kunt ook een cursus kopen, dan leer je hoe je geld kunt verdienen op internet, en je hoeft dan niet alles zelf uit te zoeken. Er zijn veel cursussen op dit gebied geschreven. Kijk bijvoorbeeld eens bij Geld Gorilla geheimen (lees kritisch de voorwaarden die bij dit product gegeven worden en neem geen abonnement als je dat niet wilt). Hoe je met je computer op internet wat bij kunt verdienen, wordt erg goed uitgelegd met video's en enkele links. Als je bijvoorbeeld goed bent in schrijven, en je bent bereid hard te werken, kan je zelf digitale boeken schrijven, of cursussen, of je kunt op andere manieren leren geld te verdienen.

 

Geld maken op de goede manier

Geld maken kun je op veel manieren doen met je laptop of computer, en internet. Je bent echter niet de enige dus er is veel concurrentie. Daarom is het belangrijk dat je kwaliteitsartikelen schrijft, en bereid bent veel tijd te investeren, voordat je wat verdienen gaat. Word je er rijk van? Dat hangt af hoeveel tijd je erin gaat stoppen.Als je dagelijks 8 uur thuis gaat werken met bijvoorbeeld artikelen schrijven en affiliatie, zal je na een paar jaar toch wel enkele honderden euro per maand verdienen. Soms gaat het sneller, als je ook gebruik maakt van reclame en promotie.


Tags: Geld Maken met internet
Artikel geschreven door: paulreindersma.
Publicatie datum: 2015-04-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving