aanmeld knop
dot

Aan je zelfvertrouwen werken. Tips!

Ziek.jpg
Zelfvertrouwen is belangrijk voor elk persoon. Jezelf blijven vertrouwen, met behulp van een systeem, dat jou kan helpen om je zelfvertrouwen te versterken. Om je zekerder te voelen en om weer goed in je schoenen te staan, kunnen oefeningen en tips je helpen. En hoe kun je je zelfvertrouwen bewaren?

Voel je je onzeker? In het dagelijks leven kom je vaak mensen tegen die onzeker zijn. Deze mensen laten hun zich soms zelfs nauwelijks zien. Ze zitten veel binnen en hebben geen of weinig vrienden. Ze zijn vaak eenzaam en verlegen. Ze hebben geen sociale contacten en weinig sociale vaardigheden. Het ergste is dat ze er zelf verdriet om hebben. Sombere buien hebben. Die mensen hebben hulp nodig, maar het is vaak lastig om ze te benaderen. Ze zitten vaak alleen thuis, en hebben geen of te weinig zelfvertrouwen om contact aan te gaan met nieuwe mensen.

 

Weinig zelfvertrouwen

Onzeker zijn, en weinig zelfvertrouwen hebben is zeker een punt om aan te werken. Je kunt zelfs thuis  blijven om enkele onderwerpen met een programma te volgen. Je kunt daarmee je zelfvertrouwen vergroten. Je zal merken dat er een verschil ontstaat als je een programma gaat volgen en je kunt weer geloven in jezelf en je vertrouwen in jezelf vergroten. Een cursus om je zelfvertrouwen te vergroten kan je thuis volgen. Je volgt dan bijvoorbeeld online een programma.

 

Wat zijn de positieve kanten van zo’n programma?

Er zitten natuurlijk ongelooflijk veel positieve kanten aan. Om je zelf weer te vertrouwen is een goed gevoel. Het gevoel dat je weer respect voor jezelf hebt. Je zelfkritiek wordt minder. Je leer om positiever naar jezelf te kijken, en naar je leven. Dat is erg belangrijk. De aantal positieve punten om zo een programma te volgen 

  • je krijgt een blijvend gevoel van zekerheid
  • meer respect voor je zelf
  • je ontwikkelt geloof in eigen kunnen 
  • stoppen met zelfkritiek
  • je krijgt veel meer zelfwaardering 
  • versterkt je zelfvertrouwen

Dat zijn de belangrijkste positieve punten van een dergelijk programma, en je zult merken dat je je echt zekerder gaat voelen, en meer zelfvertrouwen kunt ontwikkelen. Probeer te genieten van het leven, het is zo belangrijk, want om elke dag te denken ‘ik zie er niet uit, ik kan het niet, wat moet ik doen:…’ Ga zo maar door. Het is negatief en maakt je leven onnodig moeilijk. Een programma om je zelfvertrouwen te vergroten helpt je om meer om jezelf te geven, en om met meer vertrouwen met andere mensen om te gaan. 

 

Geniet van je dag 

Dat is nu mijn motto "geniet van elke dag " Dat is voor veel mensen makkelijker gezegd dan gedaan. Daar kan ik over mee praten. En heb al genoeg ellende mee gemaakt, Ook zelf tot aan opname toe in een inrichting (vrijwillig) En daar een half jaar gezeten. Maar daar gaan we niet over hebben, Ik wil jou (of een ander die het goed kan gebruiken) helpen. Een programma volgen voor blijvend zelfvertrouwen is alleen maar goed. Doe het voor jezelf, je maakt jezelf er alleen maar blij mee.

 

Het programma

Om een programma te volgen is het wel belangrijk dat je het ook echt gaat volgen. Je doe het tenslotte voor jezelf om je vertrouwen terug te winnen. Waar je bij een programma goed naar moet kijken. Is hoe er andere mensen over denken. Daar kun je veel uit halen. Het programma dat ik je kan laten zien is blijvend zelfvertrouwen.  


Tags: zelfvertrouwen, cursus blijvend zelfvertrouwen
Artikel geschreven door: paulreindersma.
Publicatie datum: 2015-04-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving