aanmeld knop
dot

Smartphone abonnementen, met een cadeau

telefoon.jpg
Je wil een goedkoop abonnement, met een cadeau erbij? Je weet wat je zelf precies wilt en de keus van de telefoon wat het best bij jou past, bepaal je vooraf. Maar natuurlijk wil je er wat leuks bij krijgen: een cadeau. Dat is steeds vaker mogelijk. Als je maar een abonnement neemt waar een cadeau bij zit. Bijvoorbeeld een smartphone met een gratis laptop, of een smartphone met een gratis tablet. Ook ander soort aankopen geven vaak gratis spullen weg.


Tegenwoordig komen er steeds meer nieuwe smartphone (telefoons) en providers erbij, dan wordt de keus erg lastig.

 

De soorten telefoon/smartphone

Nu zou je al denken welk telefoon/smartphone jij graag wilt hebben. Een nieuwe smartphone gaat 3 tot 5 jaar mee, als je er goed mee omgaat. Een verzekering afsluiten voor een duurder type smartphone, is aan te bevelen. Als je nog niet weet wat voor smartphone je wilt, check dan deze lijst:

 

Als je een smartphone koopt:

  • het eerste waar je aan moet denken is: wat ga je er mee doen. Bel je veel of ga je veel op het internet met je telefoon? Dat zijn de eerste stappen waar je aan moet denken. Daarna moet je een keus maken welke soort telefoon je gaat nemen. Neem de populaire soort: Samsung, iPhone, HTC, ga zo maar door. Wat kunnen ze allemaal? Welke pas bij jou? Daar denk je dan aan, en dat valt echt niet mee. Ik zelf heb een Samsung Galaxy s5. Ben er zeer tevreden mee. Mooi beeld, veel mogelijkheden, en vooral goede uitleg hoe je het toestel precies moet gebruiken. Maar dat is mijn eigen persoonlijke keus. Deze telefoon heb ik al jaren vanaf de eerste telefoon. 
  • Afmeting: de een vindt een zakformaat prettig, de ander wil juist een zo groot mogelijke smartphone die aan een klein tablet moet denken. Beiden hebben uiteraard voor en nadelen. Kijk je veel filmpjes, dan is een groter scherm beter. Maar wil je je smartphone in je broekzak kunnen dragen, dan is een klein formaat handiger
  • kwaliteit hardware. Lees meer info over alle smartphones voordat je tot aankoop overgaat. Kies voor reviews waar geen links instaat die naar een bepaald type smartphone leiden, want alleen dan weet je dat je met een echte review te maken hebt, en niet met reclame. Als er veel klachten zijn over een smartphone, begin er dan niet aan

Abonnement met laptop

Er zijn een aantal abonnementen die je kunt kopen, en je krijgt dan een laptop bij je abonnement. Ook zijn er smartphone abonnementen waar je een computer bij krijgt, of een tablet. Kijk een beetje rond, en bereken of je echt te maken hebt met een goedkope aanbieding, en lees ook de kleine lettertjes.

 

De toekomst van de smartphone

Tegenwoordig gaat de technologie van de smartphone enorm snel. Je denkt de nieuwste te hebben maar er is een paar maanden later alweer een nieuwer model uitgebracht. Eentje die nog beter is en nog sneller, mooier en gemakkelijker, met nieuwe opties en gadgets. Voor je het weet heb je gewoon een 'antieke' telefoon in je handen. Je kan natuurlijk gelijk een nieuwe telefoon nemen, als je abonnement is afgelopen. Of je koopt gelijk de nieuwste, dat is natuurlijk een flink kosten plaatje.  De technologie van de telefoon is nu al zo ver ontwikkeld dat elke smartphone allerlei snufjes heeft. Voor je het weet heb je in de toekomst een bandje op je arm en daarmee kan je dan misschien alles doen. De smartphone zal ook ook ooit weer verdwijnen en vervangen worden voor iets nieuws. Het moet natuurlijk niet gekker worden, toch? Ik ben al tevreden hoe de smartphone nu zijn. Het zijn net mini-laptops in je hand.

 

De soorten abonnementen

  • Ik geef eerlijk toe er zijn tegenwoordig te veel abonnementen. Het lijkt net alsof of elke winkel waar je komt wel een abonnement kan afsluiten. Het moet toch niet gekker worden. Zelf bij de ALDI of het Kruidvat kun je een abonnement afsluiten. Weet je wel wat je dan hebt? Is het wel de goede keus? Dat kan ik eigenlijk niet bepalen, want ik zelf ga gewoon het liefst naar een telefoonwinkel. Daar krijg je advies, er is veel keuze uit telefoons en de soorten providers, die het best bij jouw wensen passen.
  • Welke soort abonnement zijn er eigenlijk? Wat past het beste bij jou?  Er zijn erg veel soorten abonnementen populair. Zoals Ben, Vodafone KPN. Tmobile  En ook onbekende aanbieders, die nog maar net op de markt zijn. Welke moet je nemen? Bel je veel of sms je veel?  Gebruik je veel internet? Ga zo maar door.  Zoek voor je zelf uit wat je er echt mee doe. Je kan tegenwoordig een abonnement afsluiten met wat je precies wilt doen. Denk er dus eerst erg goed over na, voor je gaat onder nemen.

Waar ga je het regelen?

Je kan natuurlijk alle winkels af gaan bij verschillende providers. Wat je genoeg ziet in je eigen woonplaats. Daar gewoon binnenlopen en vragen wat ze hebben, wat de kosten zijn, etc etc.. Wat veel tijd in beslag neemt, en waar soms ook wel een verkeerd advies wordt gegeven. Bij kleine winkels kan het ook duurder zijn. Wat mijn ervaring is. Wat ik al jaren doe. Dat ik naar Ritel ga. Dat is een telefoonzaak waar ze bijna alle soorten telefoon/smartphone hebben en allerlei soort abonnementen hebben. Ze hebben goede service en geven goed advies. Ze vragen ook wat je ermee gaat doen en ze geven advies over wat het beste bij je past. Natuurlijk geef je aan wat je precies wilt gaan doen met de telefoon.

 

Tegenwoordig kun je ook alles online regelen, want soms ook wel voordeliger is. Dat is vaak om je het gemakkelijker te maken. Je heb aardig wat keus qua soorten telefoon en abonnementen. Wat ze ook vaak bij Ritel hebben, zijn aanbiedingen met een leuk cadeau er bij. Dat kan zijn een:

  • laptop
  • playstation
  • televisie
  • tablet

Dat vind ik wel erg leuk en het zijn goede aanbiedingen. Ik zelf heb er veel van geprofiteerd.  Zelfs in de winkel en online bij Ritel hebben ze aanbiedingen. Je kan zelf ook vergelijken bij Ritel.nl. Dat zeg ik nog even voor je een keus gaat maken, denk goed na wat je gaat nemen en bekijk alle providers en soorten telefoons.


Tags: aboonement smartphone met laptop, gratis playstation, abonnement gratis tv, tablet


Artikel geschreven door: paulreindersma.
Publicatie datum: 2015-04-21
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving