aanmeld knop
dot

Dieten en afvallen, met weinig tijd

Gebakken vis.jpg
Je heb elke dag weinig tijd om een gezonde maaltijd te bereiden en toch wil je afvallen? Als je een druk leven hebt en dan ook nog met een afval- of een dieet methode bezig wilt zijn, dat kan een heel gedoe zijn. Paleo is een dieet waar in 2014 steeds meer mensen mee aan de gang gaan. De recepten klaarmaken duurt ongeveer 15 minuten per recept. Paleo bevat oorspronkelijke groentes en fruit en vlees en vissoorten.

Afvallen en diëten, veel mensen zijn er mee bezig om zijn of haar overtollige kilo's kwijt te raken. Maar de meeste mensen hebben het druk of erg weinig tijd om zo een ingewikkelde methode te volgen om af te vallen. Je ben druk aan het werk of misschien ben je elke dag druk bezig met huishouden en met je kinderen... Dan kom je handen tekort om ook nog eens een dieet of of een speciaal gerecht in elkaar te zetten.  Paleo staat ook bekend als het oerdieet, en het is vrij gemakkelijk te volgen. Het is wel een streng dieet.

 

Voor wie is het bestemd, dit receptenboek?

Het Paleo receptenboek is eigenlijk voor iedereen bestemd die oorspronkelijk voedsel wil eten. Het is een receptenboek waar ongeveer 100 gerechten in staan die in ongeveer 15 minuten per gerecht op tafel kunnen staan. Het bevat oorspronkelijke ingrediënten zoals:

 • vlees
 • vis
 • groentes
 • fruit
 • noten
 • overige

Het eten bevat alleen producten die oermensen ook aten, en geen bewerkingen en toevoegingen. Daarom wordt het wel als saai ervaren, en streng, maar je valt er wel mee af.

 

Welke soort dieet methode is deze receptenboek?

Deze recepten boek bevat enorm veel recepten waar je mooi je kilo's kwijt kan raken.  Denk aan groene bladgroentes, maar ook fruitsoorten die je nodig zal hebben, die zitten vol met vitamine C. Vooral in mango en zwarte bessen zit veel vitamine C. Er zijn nog wel veel meer producten die je in gerechten kan verwerken om je vet beter te laten verbranden. Deze afval methode is met een gerechtenboek ontwikkeld voor mensen die weinig tijd hebben en een afval methode aan het volgen zijn. Deze receptenboek is ontwikkeld door paleo in 15 minuten .

 

Wat voor maaltijden?

Het receptenboek van Paleo bevat meer dan 100 recepten. Voorbeelden:

 • Gewokte kool met gehakt
 • Zoet zure kip
 • Kalkoen gehaktballetjes met brimi
 • Frambozen ijs met pistachenoten
 • Pindarotsjes

Paleo is natuurlijk wel even wennen als je er net aan begint, maar zeker de moeite waard om de gerechten te gebruiken om af te vallen. Voor de mensen die aan deze methode al gewend zijn is het makkelijker.

 

Wat krijg je?

Het receptenboek ontvang je in 2 delen, waar je enorm veel recepten uit kan halen. Het bevat ook BBQ recepten. Dat is mooi meegenomen. Zeker als er de warme dagen er weer aan komen. Daarbij ontvang je ook nog een vet verbrand methode, zonder dat je onnodige vetten er weer bij komen. Dat is erg mooi, en je hoeft niet te kijken naar wat je wel en niet mag eten. Het staat allemaal in het boek en als je er aan houdt, is het dieet een leuke manier om af te vallen. Paleo is een uitgebreid pakket, er zijn zoveel combinaties en mogelijkheden.  Het Paleo dieet is al vanaf 2014 erg populair.


Tags: Paleo dieet, snel koken met Paleo, oermens dieet
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: paulreindersma.
Publicatie datum: 2015-04-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving