aanmeld knop
dot

Fotomodel worden? Zo kun jij het ook!

fotoshoot.jpg
Wil je een fotomodel worden? Het is lang niet iedereen gegund, maar je kunt je nu wel voorbereiden op het worden van een fotomodel. Wil je nationaal of internationaal schitteren? Het zijn vragen die je aan jezelf moet stellen als je een topmodel wilt worden. Zie niet alleen de pluspunten maar hou ook rekening met het feit dat er heel veel nadelen zitten aan het beroep fotomodel.

Als jong meisje heb je vast wel eens gedroomd over het worden van een beroemd fotomodel. Het is ook niet raar, want als je ziet hoe de Nederlandse topmodellen het internationaal doen dan is het logisch dat ook jij het wel ziet zitten om een fotomodel te worden. Je wordt natuurlijk niet zomaar een fotomodel, ten eerste moet je de looks hebben en ten tweede moet je jezelf presenteren bij diverse model agency's om (letterlijk en figuurlijk) in de picture te komen.

 

Fotomodel worden?

Voordat je bij een agency komt moet je wel eerst zelf een aantal stappen ondernemen. Het is niet voor iedereen makkelijk om een fotomodel te worden want er zijn zoveel mooie meisjes, dat niet iedereen het geluk heeft om een topmodel te worden. Heb jij iets unieks waardoor je zeker weet dat je een fotomodel kunt worden? Volg dan de cursus om fotomodel te worden. De cursus geeft heel veel nuttige tips en verschillende adviezen om commercieel model, fashion model, plus-size model of lingerie model te worden. 

 

Kan jij ook model worden?

In de cursus krijg je de benodigde informatie om misschien wel de nieuwe Doutzen Kroes te worden of Sylvie Meis. Schitter zelf op de catwalk en vlieg de hele wereld over als topmodel. Wie heeft er niet van gedroomd als klein meisje? Nu kun je jezelf goed voorbereiden en wie weet sta jij straks in de high fashion bladen of loop je over de catwalks van Parijs, Londen, Milaan of New York.


Fotomodel zijn is enorm zwaar

Vergis je niet, het leven van een topmodel gaat niet alleen maar over rozen. Het is een buitengewoon zwaar beroep en daar denken heel veel mensen niet bij na. Je moet dag in dag uit rekening houden met verschillende schema's en je bent ook heel vaak van huis. Je familie en vrienden zal je dus maar heel weinig zien. Je bent dan wel fotomodel maar er kleven natuurlijk ook nadelen vast aan. Het is een heel zwaar beroep ondanks dat je de hele wereld over vliegt en de mooiste steden van de wereld ziet.

 

Nadelen

Zijn je familie en vrienden heel belangrijk voor je dan moet je nog maar eens goed bij jezelf nagaan of je wel een topmodel of fashion model wilt worden. Je kunt natuurlijk ook altijd nog een gewoon fotomodel worden maar dan alleen in Nederland. Je hoeft dan tenminste niet je familie en vrienden te missen. Je mist dan wel de mooie plekjes in de wereld. Volg de cursus en neem de eerste stap richting het worden van een fotomodel.  

 

Fotoshoot laten maken, wat kost dat ongeveer?
Hoe lang moet je zijn om fotomodel te kunnen worden?
Victoria's Secret


Tags: fotomodel, topmodel, beroemd worden, fotomodel worden

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: Broekhuis.
Publicatie datum: 2015-04-26
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving