aanmeld knop
dot

De 101 paleo recepten om kilo's kwijt te raken

dreamstime_xs_25564088.jpg
101 Paleo recepten is een afval methode om je overtollige kilo's kwijt te raken. Deze vorm van afvallen is erg populair. Voor iedereen die wil afvallen, is dit een goede start om je kilo's kwijt te raken. Zonder tegenslagen en met de goede inzet, behaal jij het gewenste resultaat. Gezond afvallen, zodat je weer lekker normaal kan bewegen. Maar wat is het Paleo dieet eigenlijk?


Paleo 101 receptenboek, wat is dat? Paleo recepten zijn recepten waarbij je lichaam gestimuleerd wordt om af te vallen. Daardoor zal je overtollige kilo's kwijt kunnen raken, mits je je aan het dieet houdt natuurlijk. Deze vorm van afvallen is gebaseerd op een zogenaamd oer dieet. Gebaseerd op verse natuurlijke (en vooral ook oorspronkelijke) producten dus. Wat aten oermensen? Veel groentes, soms wat fruit, vaak vlees van landdieren en zeedieren, verder natuurlijk ook noten en zaden. Door deze methode krijg je dagelijkse voedingsstoffen binnen.  Veel mensen hebben vaak een terugslag bij het afvallen. Dat kan bij elk dieet voorkomen. Volg je echter het Paleo dieet, en je gaat de voordelen ervaren van het oorspronkelijk voedsel eten, dan hoor je wellicht bij die groep mensen die niet anders meer wil. Dan is afvallen niet zo moeilijk meer.

 

Afvallen

Je wilt graag afvallen maar je heb al veel mogelijke manieren gedaan, zonder resultaat. Je heb vaak een terugval. En dan begin je weer de oude eetgewoontes toe te passen. Helaas kom je dan ook weer snel aan. Dat wil je graag voorkomen. Dan is Paleo 101 recepten misschien wat voor jou. Deze 101 recepten bevatten producten waardoor je af kunt vallen. Volgens de makers van het dieet raak je de overtollige kilo's snel kwijt. Maar je mag gewoon lekker eten en wat snacken met Paleo 101 recepten. Oorspronkelijk vers voedsel staat centraal in dit dieet.

 

Oerdieet?

Wat is een oerdieet? Een oerdieet is eigenlijk een dieet met veel gezonde eten, die de eerste mensen die op aarde leefden, ook aten. Niks uit de de fabrieken dus. Geen toegevoegde suikers of zout. Geen bewerkte koolhydraten. Puur natuur is het motto. Paleo afvallen is afvallen met een oerdieet. Dat wil zeggen dat de recepten volgens een oerdieet zorgvuldig worden samen gesteld is. De vis en vlees zijn zelf ook op een gezonde manier gevoed. Groente en noten zijn gezonde voedingen. Natuurlijk niet alle noten en zaden. Dat wordt in het receptenboek besproken, welke soorten je mag hebben. Wat je wel en niet mag eten.

 

Waarom een oerdieet?

Een oerdieet is een samenstelling van voeding die al eeuwen worden gebruikt. Deze voeding zal zeker ook blijven bestaan. Alle recepten met plantaardige voedsel, maar ook recepten met vlees en vis, werden zorgvuldig voor het Paleo receptenboek door ervaringsdeskundigen samengesteld. Een methode om af te vallen, die rekening houdt met je dagelijkse behoefte aan voedingstoffen. En je raakt je overgewicht kwijt als je je stipt aan het dieet houdt. Het is een dieet met gezonde en natuurlijke voedingstoffen, en met de producten waarvan je lekker kunt afvallen. Tegenwoordig eten mensen veel te veel bewerkt voedsel. Voedselfabrikanten willen geld verdienen, en houden geen rekening met je natuurlijke behoeftes. Overal worden geur, smaak en andere stoffen doorheen gegooid. Ook wordt er veel suiker en zout toegevoegd, en daardoor krijgen mensen overgewicht, hoge bloeddruk, en andere welvaartsziektes. Ook bevat bewerkt voedsel stoffen waar je honger van krijgt. Bewerkt voedsel kan zelfs verslavend zijn. Daarom willen steeds meer mensen een natuurlijk dieet met onbewerkt voedsel. Het Paleo dieet gat nog een stapje verder: terig naar de oorspronkelijke voedselbehoeftes van de mens.

 

Wat zijn het voor recepten?

Deze recepten zijn erop gebaseerd om vetweefsel bij verbranding te stimuleren. Er wordt gezegd dat je lichaamsvet zal afnemen door bepaald voedsel te eten. Door deze recepten zal je niet alleen afvallen maar je krijg ook meer energie, en je beweegt je vervolgens meestal gemakkelijker. Het is dus een methode om af te vallen met behulp van oorspronkelijk voedsel. Al deze recepten zijn samengesteld om goede voeding binnen te krijgen, om af te vallen en om je gezonder te gaan voelen. Je eetgewoonte worden met Paleo anders. Je eet geen dikmakers meer, maar juist alleen eten waar je kilo's van kwijt zal raken. Het vergt dus wel discipline en doorzettingsvermogen, zoals bij elk ander dieet. Maar het dieet is wel een groot succes. Het Paleo dieetboek bevat recepten voor ontbijt, lunch, diner en desserts, maar ook recepten voor lekkere snacks en andere tussendoortjes.

 

Wat krijg je?

Paleo 10 is een heel pakket.Samen zijn het 101 recepten. Genoeg variatie mogelijkheden voor de hele dag, elke maaltijd. Er zijn verschillende soorten recepten die prima smaken. Zoals oosterse soep met garnalen, handige ontbijt repen, Marokkaanse spiesen of bleuberry cheese cake. Het paleo dieet zmakkelijk. Een serieus pakket om mee aan de slag te gaan, om je kilo's te lijf te gaan.


Tags: oerdieet, Paleo recepten, afvallen, dieet, oermensen dieet
Artikel geschreven door: paulreindersma.
Publicatie datum: 2015-05-03
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving