aanmeld knop
dot

Recepten voor een platte buik

dreamstime_xs_25564088.jpg
Recepten voor een platte buik. Om plaatselijk vet te verbranden zal je buikspieroefeningen moeten doen. Waar vind je recepten om wat kilo's kwijt te raken? Die zijn er genoeg. Gevarieerde recepten voor elke dag zijn echter noodzakelijk. Goede afwisseling in een dieet is belangrijk, omdat je niets tekort mag komen aan vitamines en andere voedingsstoffen. Hoe krijg je zo snel mogelijk een platte buik?

Veel mensen vinden afvallen een noodzaak, en voor de ander is het een reden om zich goed te voelen. Menigeen heeft een buikje en de meesten vinden dat vervelend. Om af te vallen kan je veel diëten volgen, maar om een platte buik te krijgen zal je meer moeten doen dan minder eten alleen.  Buikspieroefeningen in combinatie met een dieet waarvan je afvalt, is de beste manier om je buik slanker en strakker te maken. Welk dieet moet je kiezen? Het is vaak zo dat de gerechten niet naar wens zijn. Ze zijn bijvoorbeeld smaakloos, en shake diëten smaken vies of ze gaan vervelen. Afvallen is moeilijk, het vergt offers, doorzettingsvermogen en motivatie. Natuurlijk heeft elk mens een eigen smaak en voorkeur voor een bepaald type eten.

 

Ben je ook zo iemand?

Wat de meeste mensen denken is: Ik ga afvallen... Vervolgens gaan ze het ontbijt overslaan of ze eten te weinig. Vaak hoor je ook: ik heb nu geen tijd om af te vallen, dat doe ik over een paar maanden wel... dan komt het me beter uit... Misschien lijkt het nooit het geschikte moment om een dieet te beginnen. Er zijn zoveel redenen om een dieet uit te stellen, of om een dieet op te geven. Je koopt misschien de verkeerde dingen in de winkel. Zoals light frisdrank en light eten. Vaak bevat light eten echter meer zout. Ook niet gezond. Wat de meeste mensen zich afvragen is wat nou echt een goed dieet is. Weinig mensen hebben ervaring om blijvend af te vallen. Meestal lukt het alleen tijdelijk om af te vallen. Ook al willen ze nog zo graag.

 

Je kilo's kwijtraken met een dieet

Mensen die af willen vallen willen toch lekker eten. Dat kan wel, als je een doorzetter bent en niet te veel eet. Maar vooral als het gevarieerd is kan je het langer volhouden om minder te eten. Als je een platte buik wilt, zal je er echter bij moeten trainen. Ben je al ouder en/of ben je erg dik, dan moet je rekening houden met overtollige huid als je er echt in slaagt om af te vallen. Je buik wordt dan niet plat, maar er blijft een slappe huid achter. Toch is afvallen beter dan veel overgewicht hebben. Meestal is het 't beste om niet te snel af te vallen. Overleg met je arts wat voor jou het beste is.

 

Hoe val je af?

Gewoon lekker eten en gevarieerd, maar niet te veel, dat is het beste. Je bent zelfs al goed bezig als je stopt met ongezonde dingen eten zoals te vet,- en te zoet eten. Vooral vet en zoet wat er van nature niet inzit, is dikmakend. Denk daarbij dus aan suiker en bak vetten en bewerkte koolhydraten. Ongezond zijn bijvoorbeeld:

  • suiker (alle gezoete snacks)
  • meel producten (witbrood/pasta/gebak en koek enzovoorts)
  • (dierlijke) vetten, die hard worden als ze afkoelen en zacht als ze warm worden. Boter en frituurvetten bijvoorbeeld

Als je een keus moet maken zijn onderstaande producten meestal beter dan bovenstaande:

  • natuurlijke suikers zoals fruit, of honing (met mate)
  • volkorenbrood, volkoren rijst, volkoren pasta
  • olijfolie of andere plantaardige vetten

Als je te veel vet binnen krijgt slaat je lichaam het op als vet op je lichaam.  Als je suiker of koolhydraten eet, heb je snel teveel dan je nodig hebt. Het overtollige suiker zet zich om in vet en vet slaat dus weer op je lichaam op, als lichaamsvet. Daar word je dus ook dikker van. Gevarieerd eten is belangrijk voor je voeding en stofwisseling. Natuurlijk ook met beweging er bij. Vers eten is het beste. Groene groentes, vers fruit, (mager) vlees van land of (vet vlees) uit de zee.

 

Welke afvalmethode gaan we nemen?

Je kan zelf een dieet kiezen en hopen dat je de afvalmethode die je neemt lekker vindt of naar jouw wens is. Kijk ook eens bij: receptenboek voor een platte buik

 

Wat houdt dit receptenboek in?

Er staan zo meer dan 100 recepten in waarvan je af kan vallen. Waarbij je ook nog eens lekker kunt eten. Het boek bevat gevarieerde gerechten. Voor je dagelijkse behoefte van je lichaam, maar ook geschikt om af van te vallen. Je krijg er een maaltijd schema bij. Daarbij krijg je goed advies om af te vallen. Het receptenboek is zo samengesteld dat je een boodschappenlijst kan samenstellen. Erg makkelijk. Wat heel belangrijk is aan deze methode van eten, is dat je niet alleen gaat afvallen, maar je krijg ook voedingsstoffen binnen die je nodig heb voor je dagelijkse bezigheden. Ga erbij trainen om je buikspieren te trainen.

 

Buikspieren trainen met de Abtronic X2 Power

10 Kilo afvallen

Afvallen zonder dieet


Tags: recepten, platte buik, streefgewicht, afvallen
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: paulreindersma.
Publicatie datum: 2015-05-03
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving