aanmeld knop
dot

Opvallen in het toilet

Did you know.jpg
Met adverteren breng jij jouw product onder de aandacht van je doelgroep. Gericht adverteren kun je doen via Mediaspiegels. Spiegels die op het toilet hangen en jouw advertentie laten zien.

Waar we ook zijn, we maken altijd gebruik van het toilet. Als we in de kroeg staan, naar de bioscoop gaan, naar het voetbalstadion gaan of als we naar een restaurant gaan. Vooral vrouwen maken graag gebruik van het toilet en niet alleen om te toiletteren. Vrouwen gaan vaak gezamenlijk naar het toilet om te kijken of hun make-up en haar nog wel goed zit of om de telefoons te checken. Gemiddeld blijven mannen en vrouwen ongeveer 48 seconde op het toilet en iedereen kijkt in de spiegel. Een perfecte manier om te adverteren dus. Je bereikt meteen veel mensen en het is opvallend.

 

Adverteren in het toilet

Op het toilet is vaak niks te zien, op de posters van verschillende evenementen na. Mediaspiegels zijn dan een leuke bijkomstigheid. Wanneer je van een afstandje naar de spiegel kijkt, zie je de advertentie. Zodra je dichterbij komt en echt in de spiegel kijkt, zie jij jezelf weer. Voor velen een verrassing en daardoor valt deze manier van adverteren ook zo op. Ze zien een advertentie van een nieuw zomers drankje of van een film die binnenkort uitkomt, maar als zij hun handen willen wassen, komen ze zelf in beeld. Wanneer mensen dit voor het eerst zien, zullen ze er langer naar blijven kijken. Ook als ze het al vaker mee hebben gemaakt, zal deze manier van adverteren beter blijven hangen dan een advertentie in een magazine. Daar komt bij dat je als bedrijf heel gericht kunt adverteren.

 

Gericht adverteren

Plaats je de spiegels alleen in het heren- of in het vrouwentoilet. Ben jij een grote voetbalclub en wil jij je supporters en leden op de hoogte houden van de aankomende evenementen waar zij deel aan kunnen nemen? Plaats dan mediaspiegels in de toilet van de voetbalclub. Je kunt ook een hele productbeleving toevoegen aan de mediaspiegels. Dit doe je door middel van LED licht en audio geluid.

 

Val ook op

Bereik je doelgroep op een effectieve manier. Met de mediaspiegels op het toilet ben jij verzekerd van een goed bereik. Mensen kunnen je niet omslaan zoals een pagina in een tijdschrift,  of negeren, zoals online of op tv. Wil jij ook adverteren op mediaspiegels? Laat je dan informeren over de mogelijkheden. Media Mirror heeft al veel goede resultaten geboekt met het plaatsen van mediaspiegels. 


Tags: adverteren, mediaspiegels

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: sannevermeulen.
Publicatie datum: 2015-05-04
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving