aanmeld knop
dot

Work-out met kettlebel voor vrouwen en mannen

dreamstime_xs_28056258.jpg
Een goede work-out voor vrouwen of mannen, die overtollige kilo's kwijt proberen te raken. Maar je krijgt ook gelijk een fitter lichaam. Gewoon weer lekker kunnen bewegen zonder buiten adem te zijn. Lekker thuis aan je conditie werken en dan ook nog lekker afvallen. Veel mensen kiezen ervoor om thuis te sporten.

Aan je conditie werken

Er zijn veel mensen die (het) moeilijk(vinden om) naar een sportschool te gaan omdat ze niet thuis niet zomaar weg kunnen, denk aan alleenstaande moeders. Of ze hebben een drukke baan. Dan kan het ook nog voorkomen dat je geen geld hebt voor een dure sportschool. Voor een stuk minder geld kan je echter ook lekker gewoon thuis blijven en aan je conditie werken.  Wat daarbij ook mooi is, je valt er ook nog van af als je het goed aanpakt. Die moeilijke weg kan van huis uit, en wie weinig geld heeft voor een sportschool, kan trainen in zijn eigen huiskamer. Er zijn ook veel mensen die graag aan hun conditie willen werken, maar vaak niet weten hoe het moet of vaak verkeerd doen. Dan krijg je blessures of andere klachten. Dat gaan we voorkomen toch?

 

Wat kan je doen om strakkere spieren te krijgen?

Je kan uren naar sportschool gaan en blijven trainen om je vetpercentage te verminderen. Dat kost veel tijd en energie. Dan wil je als vrouw graag strakkere buik,- bil,- dijspieren. Waar je eigenlijk weinig moeite voor hoeft te doen. Gewoon 20 a 25 minuten per dag trainen maakt al veel verschil. Dat een paar keer per week. Al je spieren worden met de juiste training onder handen genomen, dat zeer zeker. Je zal na een paar weken al merken dat je slanker gaat worden. Als je er een dieet bij volgt uiteraard. Wat ook belangrijk is: je voelt je fitter en je beweegt makkelijker. Je zult je vast afvragen hoe dat kan met zulke korte trainingen en maar paar keer per week. Het heeft te maken met onder andere hormonen in je lichaam, die bij de juiste beweging groei van spieren stimuleren.

 

Welke wor-kout kan je thuis doen?

Er zijn veel thuistrainingen te koop. De kettlebel workout work-out is een programma bestaande uit dvd's. Op elk dvd staat een programma met oefeningen. De ene oefening is voor de buikspieren en de andere een vetverbrandingsprogramma. Al deze dvd’s samen vormen een methode om je lichaam fitter te maken en daarbij af te vallen. Er wordt een kettlebel bijgeleverd, dit is een special gewicht waarmee je gaat trainen.

 

Voor wie is deze workout?

Deze work-out is voor beginners en gevorderden. Deze work-out is er speciaal voor vrouwen en speciaal voor mannen. Geschikt voor vrouwen zijn de oefeningen die gebaseerd zijn op het lichaam van de vrouw. De work-outs voor mannen trainen juist de spieren van mannen. Bij deze work-outs werk je met veel oefeningen waardoor je vetpercentage af moet gaan nemen. Dit lukt alleen als je daarnaast een gezond en niet te overdadig eetpatroon aanhoudt. Wil je niet afvallen maar wel strakker lichaam? Dan is deze methode ook heel geschikt.

 

Hoe werkt het?

Het vergt dagelijkse inspanning, motivatie, en de wil om vol te houden. Thuis trainen heeft voor en nadelen. Een groot nadeel is dat je gedisciplineerd zal moeten zijn om door te zetten, anders is het zonde  van je geld. De kettlebel training heeft immers alleen maar effect als je veel traint en hiermee maandenlang doorgaat. Veel mensen geven het op. Ee sportschool heeft als voordeel dat je met iemand anders kunt gaan en op die manier gemotiveerd kunt blijven. Ook zijn daar veel meer mogelijkheden om je spieren te trainen dan thuis in je huiskamer. Maar waar een wil is, is een weg. Als je thuis wilt sporten is dit programma wel een leuke start.

Er zit een duidelijke coaching bij het trainingsprogramma. Via de DVD’s krijg je advies en begeleiding, en leer je hoe je vet verbrandt en hoe je fitter kunt worden.


Tags: work-out, vetverbranding, kettlebel, thuis sporten
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: paulreindersma.
Publicatie datum: 2015-05-04
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving