aanmeld knop
dot

Altijd gedroomd van snel geld verdienen?

papiergeld.jpg
Droom jij ook al je hele leven van makkelijk, snel en veel geld te verdienen? Maar heb jij de angst dat dat niet kan? Dan wil ik jou een paar tips geven en tricks leren waarmee dat misschien wel kan. Als extra inkomen of als volledige baan, het kan allebei.
ComputerComputer

Mijn droom om veel te geld verdienen zonder vaste baan

Ik ben iemand die niet graag een baas boven me heeft staan die zegt wat ik moet doen. Ik weet dat ik daar niet de enige in ben. Ik zocht dus naar manieren om geld te verdienen zonder dat ik een baas had die mij vertelde wat te doen en zonder dat ik eerst heel veel geld moest steken in een eigen bedrijf, want dat heb ik simpelweg niet.

 

Hoe heb ik dit gedaan?

Ik ben eerst gewoon op internet gaan kijken naar manieren waarop ik geld kan verdienen met de dingen die ik wil. Ik heb dus ook wat dingen geprobeerd waarvan gezegd word dat het werkt. Enquêtes invullen en al die dingen maar dat leverde of niks op, of zo weinig dat ik er nog niks aan had. Dus ben ik verder gaan zoeken.

 

De angsten die ik had

Zelf heb ik nooit zoveel vertrouwen in internet gehad. Iedereen kan erop en je hoort vaak genoeg dat er dingen gehackt worden. Ik was ook van mening dat geld verdienen via internet hartstikke onlogisch was als je geen eigen product of site had. Ik dacht simpel weg dat het niet kon.

 

De droom

Ik droom altijd al van de mooie dingen in het leven. Een prachtige auto voor de deur, een geweldig huis en een familie die ik goed kan onderhouden. Die dingen zijn voor wat meer mensen te realiseren maar je wil natuurlijk ook weekendjes weg, 3 weken op zomer vakantie en gewoon lekker wat kleine dingetjes voor je vrouw kunnen kopen. En natuurlijk gewoon slapend geld verdienen, lekker makkelijk en snel. 

 

Mijn 5 tips voor jou

Rijk worden is niet makkelijk, hoewel sommige mensen talent hebben om geld te verdienen.

  • Deloterij winnen. Er is natuurlijk niks makkelijker als een staatsloterij winnen van 10/20 of soms 30 miljoen, maar die mogelijkheid is niet realistisch. 
  • Denk "out of the box.". Ik bedoel hiermee natuurlijk niet, laat een aap dansen voor geld. Ik bedoel hiermee: doe iets origineels. Wat doen al veel mensen, of wat kan ik beter?
  • Neem een bestaand product. Je kan natuurlijk als je het internet totaal niet vertrouwd iemands product overnemen, die verbeteren en verkopen. Dat heeft Bill Gates ook gedaan, maar de kans dat je een product zo kan verbeteren is heel klein, en je hebt alsnog geld nodig daarvoor.
  • Laat je traditionele gedachtes los. Als je alleen maar blijft denken zoals je nu doet is de kans groot dat je blijft waar je nu bent, en je bent hier waarschijnlijk omdat je een verandering wil. Probeer dus iets anders te denken, geef dingen een kans maar blijf wel rationeel denken, sla niet gelijk helemaal door en denk overal even over na. Vaak is wel het enige probleem dat mensen iets te lang na gaan denken en dat moet je niet doen.
  • Gebruik de hulp die je krijgt. Als iemand jou wil helpen, of er komt iets op jouw pad wat kan zorgen dat jij meer geld kan verdienen. Grijp die kans en ga ervoor. Er is niks waar je zoveel spijt van zult krijgen als de kans om je leven ten positieve te verbeteren, niet te grijpen. Als iemand jou dus wil helpen om ervoor te zorgen dat jij meer geld gaat verdienen, neem die kans dan met beide handen aan.

Zorg voor een geautomatiseerd inkomen.

Als je kijkt naar de forbes 500 zal je zien dat veel mensen iets deden waarmee hun inkomen eigenlijk geautomatiseerd doorliep. Ze hadden een 'model' waarmee ze slapend het geld binnen lieten lopen. Eigenlijk verdiende zij dus, wat ze ook deden, automatisch geld. Stel je voor, je zit op een terrasje aan de kust bij Monaco een drankje te drinken en van je vakantie te genieten, en je geld komt nog steeds binnen terwijl je op dat moment niet hoeft te werken. 

 

Succes met geld verdienen

Er is veel competitie en je zal er veel tijd in moeten stoppen. Voor niets gaat de zon op. Ik heb dus veel geprobeerd en uiteindelijk heb ik het ook voor elkaar gekregen om wat bij te verdienen,  en mijn financiele leven gaat er elke dag iets beter uitzien. Er zijn veel manieren om te ontdekken hoe je wat bij kunt verdienen. Je kan in 48 video's van (samen in totaal) 5 uur uitgelegd krijgen hoe je je inkomen kan laten stijgen en automatiseren. Je kan het als bij baantje of als full time job gebruiken maar het is iets wat jou rijk kan maken als je er heel veel tijd in wilt stoppen. Wil jij dit ook? Leer dan de geheimen van online verdienen

 


Tags: geld, snel geld verdienen, makkelijk geld verdienen
Artikel geschreven door: Elian.
Publicatie datum: 2015-05-06
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving