aanmeld knop
dot

Suikervrij eten goed voor de lijn, en bij diabetes

buikpijn.jpg
Suikervrij eten is niet alleen goed voor mensen die diabetes hebben, maar het is ook goed voor de lijn. Mensen die graag willen afvallen en die ook minder tot geen suiker willen eten, kunnen suikervrij koken. Ben je bang dat je diabetes gaat krijgen en wil je dat proberen te voorkomen? Suikervrij eten is een mogelijkheid om veel problemen te helpen voorkomen. Volg dit soort diëten wel altijd in overleg met een arts.

Suiker

In veel producten worden suiker toegevoegd om de smaak te verhogen, en lekkerder te maken. Denk maar aan brood, koek soorten, sappen en ook in je koffie of thee doe je maar al te vaak suiker. Er zijn ook veel producten waar suiker in zit, zonder dat je je daar bewust van bent, denk bijvoorbeeld aan:

 • pizza
 • brood
 • kant-en-klaar maaltijden
 • pasta
 • vruchtensap
 • granenrepen
 • (krokante) muesli
 • enzovoorts

Maar ook waar je suiker zelf aan toevoegt, zoals taart, gebak en sauzen, bevatten al suiker. Suiker is een smaakmaker om veel producten lekkerder te maken en fabrikanten stoppen het in enorm veel producten, ook in producten die hartig smaken. Door de suiker krijg je meer energie, maar ook meer honger. Ook is suiker verslavend. Wat je eigenlijk al genoeg binnen krijgt door andere producten te eten. Eet je veel suiker dan is de kans dat je er dik van wordt, zeer groot. Dat is te voorkomen door de inname van kant-en-klaar eten te minderen. Dat leer je door suikervrij te eten.

 

Suikervrij eten

Door suikervrij te eten is er een mogelijkheid dat je ook afvalt. Dat is mooi meegenomen als je wat te zwaar bent. Maar wat veel mooier is dat als je suikervrij gaat eten, de kans groot is dat je het ontstaan van diabetes tegen kan gaan, en je bloedsuiker zal bij een goed suikervrij dieet, lager worden. Heb je al diabetes dan zal je aanbevolen worden om suiker van het menu te schrappen of dit minimaal sterk te matigen. Je arts kan je vertellen wat voor jou geschikt is. Suikervrij eten is een manier om uit veel dingen die je eet en drinkt, het suiker weg te laten. Dan zul je al snel merken dan je ook afvalt, en je een heel stuk anders gaat voelen. Je eetpatroon wordt natuurlijk wel veranderd, door minder tot geen suiker meer te eten. Het is even volhouden, maar je went er zeker aan. 

 

De suikervrije cursus

Suikervrije cursus is een E-book over suikervrij eten en daarbij behorende recepten, hoe je te werk gaat met de cursus. De cursus is opgezet in 10 delen. Hoe je omgaat met je suiker in het dagelijks leven wordt stap voor stap uitgelegd. Maar ook krijg je dagelijks advies, tips en coaching.  Als je deze cursus gaat starten zijn er diverse voordelen, zoals minder drang naar suiker, afvallen, stabiele(re) bloedsuikerspiegel. Dat zijn wel de belangrijkste voordelen om suikervrij te eten. De 10 delen van de cursus word per deel goed besproken, wat je precies moet gaan doen om suikervrij te gaan leven. Als je er zelf niet uit komt, kun je het online vragen.  Je kan zelf de cursus in 10 dagen uitproberen of het echt bij jou past. Op de site staan veel positieve reacties van mensen die al suikervrij eten. Bij deze cursus suikervrij eten krijg je ook in 3 delen.Opgebouwd uit:

 • Deel 1 is natuurlijk suikervrij dat is de cursus.
 • Deel 2 travel survival guide
 • deel 3 suiker EHBO

Suikerspiegel verlagen

Door deze veranderingen in je eetpatroon, zul je snel merken dat je af zal vallen. Maar ook is het mogelijk dat je weerstand beter wordt. Voor de diabetici zal de bloedsuikerspiegel (naar verwachting) dalen. Maar bekijk de site eerst goed of echt bij jou past en overleg met je huisarts of deze cursus geschikt voor je is. Laat je goed informeren of suikervrij eten echt bij jou past.


Tags: Suikervrij, Afvallen, Diabetisch, Lijnen, Meer energie
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: paulreindersma.
Publicatie datum: 2015-05-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving