aanmeld knop
dot

Wil jij model worden? Ik heb wat tips voor je

Portretje.jpg
Wil jij al lange tijd een model worden? Denk jij te hebben wat het kost, maar wil het maar niet lukken of weet je niet waar te beginnen? In beide gevallen heb ik een paar simpele maar effectieve tips voor je! Als model zijnde heb je kans dat je een heel goed inkomen hebt. De beste topmodellen verdienen allemaal een aantal miljoen per jaar. Heel veel jonge meiden willen model worden, dus slechts een klein deel bereikt de top.

Waarom model worden?

Onze eigen Doutzen Kroes bijvoorbeeld zou in 2014 ongeveer 8 miljoen dollar hebben verdiend volgens Forbes magazine. 8 MILJOEN! Je hoeft eigenlijk alleen voor de camera te staan voor dat geld, wel moet je natuurlijk zorgen dat je goed in vorm bent.

 

Waarom geen model worden?

Model zijn is behoorlijk hard werken, je moet er goed uitzien dus je moet altijd letten op wat je eet en in zekere zin getraind zijn. Ook moet het in je genen zitten om zo ver te komen, met hard werken kom je ver maar voor te top moet je speciaal zijn. Ook is het een nadeel dat er veel concurrentie is en daardoor word niet iedereen er vriendelijker op maar als je een beetje naam begint te krijgen zullen er een stuk meer mensen naar je op kijken en zeggen dat ze net zoals jij willen zijn als dat ze tegen je zullen zijn. Je kunt op veel manieren geld verdienen als fotomodel.

 

De tips die ik heb voor jou

 

1. Weet wat je wil

Er is niks zo vervelend als niet weten wat je wil en daardoor van het een naar het ander springen. Dat doet je naam ook niet ten goede en dus maak je het jezelf moeilijker top model te worden. Maak je keus naar welke richting je wil. Wil je bijvoorbeeld op de catwalk lopen? Zorg dat je goed kan lopen! Wil je commercieel model worden? Zorg dat je goed bent met de camera en altijd bijzonder goed op de foto's staat. Je kan natuurlijk het zelfde ook doen als plus size model! Laat je zeker niet tegen houden! 

 

2. Werk er hard voor

Zorg dat je hard werkt, maar niet te hard. Sommige mensen gaan zo hard werken en zo erg focussen op top model worden dat ze de druk niet meer aankunnen, dat moet je natuurlijk ook niet hebben want dan ben je weer terug bij af. Soms moet je slim werken, Neem een keer een dagje vrij van je dagelijkse routine. Ga iets leuks doen met je vrienden en vriendinnen want uiteindelijk heb je je vrienden nodig. 

 

Ook jij kan fotomodel worden?

Als je knap genoeg bent kan ook jij fotomodel worden. Apart kan ook mooi zijn, en als je een maatje meer hebt, kan je een curvey model of plus size moel worden. Dus weet wat je wil en werk er hard voor maar nogmaals niet te hard! Wil je meer weten en zorgen dat je de beste tips krijgt die je je kan wensen? Wil jij vandaag nog zorgen dat je een beter model bent en ook zeker word als dat je op dit moment bent? En wil jij zorgen dat je meer foto shoots krijgt en je bekender wordt? Schrijf je dan in bij een modellenbureau.

 


Tags: model, model worden, tips om model te worden
Artikel geschreven door: Elian.
Publicatie datum: 2015-05-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving