aanmeld knop
dot

Hoe mannen denken in de liefde

hartje.jpg
Hoe mannen denken in de liefde, en hoe ze nooit meer zonder jou willen. Hoe krijg je dat voor elkaar? Mannen denken anders dan vrouwen. Maar hoe denken ze? Wat willen ze in de liefde? Wat willen ze als je iets niet goed doet? Veel voorkomende vragen hoe mannen zijn in de liefde.

Liefde en mannen

Hoe kun je een man overhalen om altijd bij jou te blijven? Zonder dat je gedumpt wordt... Wat wil een man in relatie? Begrijpen mannen wel wat ware liefde is? Daar zitten veel vrouwen mee in hun hoofd, als ze een man ontmoeten.

 

Ik hou van je

Hoe reageren mannen? Om de magische zin "ik hou van je" uit te spreken, moet je soms al hemel en aarde bewegen. Een man zegt het meestal niet vaak genoeg naar je zin. Ook al zie je er goed uit. Mannen kunnen erg ingewikkeld zijn in de liefde. Natuurlijk zijn niet alle mannen het zelfde, ook al hoor je dat wel vaak gezegd worden. Maar mannen zijn onderling net zo verschillend als vrouwen. De een wil graag bij je zijn, en de ander stukken minder. Helaas zitten er mannen tussen die alleen maar seks willen. Ook al ben je enorm verliefd op hem. Maar andersom zijn er ook vrouwen die alleen maar uit zijn op avontuur, en er dan ineens een punt achter zetten.

 

Mannen en relatie 

In het e-book mannen en relatie wordt beschreven hoe mannen volgens de schrijver denken, en hoe je met mannen om kunt gaan. Zo leer je hoe je mannen in relaties beter kan begrijpen. Ook leer je wat je moet zeggen, zodat mannen zich meer tot je aangetrokken voelen. Een relatie met een man kan soms moeilijk zijn. Sommige delen zullen dan ook herkenbaar zijn. 

 

Het e-book

Dit e-book over mannen en relatie is een informatief boek, over hoe je ware liefde ontdekt. Vrouwen die vaak gedumpt zijn, en die niet weten hoe het komt kunnen er baat bij hebben. Dan kan je misschien voorkomen dat relaties in een vroeg stadium al stuklopen. Communicatie tussen mensen is essentieel. Niet alleen praten, maar ook luisteren. Verder is het belangrijk om signalen te herkennen. Aan iemands lichaamstaal kan je veel aflezen, ook aan iemands gezichtsuitdrukking.

 

Veel mensen denken dat het aan hun ligt als een ander het uitmaakt, maar mogelijk hebben jullie elkaar gewoon niet goed begrepen. Als je mannen niet begrijpt, dan zal een goede relatie weinig kans hebben.  Maar mannen kunnen ook vervelend zijn, dat leer je ook om te vermijden. Dat wil niet zeggen dat alle mannen slechte wezens zijn. Menige man zit goed in elkaar en wil net als jij, een leuke, liefst levenslange relatie. Maar je leer elkaar wel beter te begrijpen. Een goede relatie opbouwen, daar gaat het om. Veel daarvan is te leren. Dat wil elke vrouw toch.  Je zal verbazen wat er nog meer voor leuke en goede tips gegeven worden.


Tags: Mannen en relatie, Hoe begrijp je een man, Mannen en ware liefde
Artikel geschreven door: paulreindersma.
Publicatie datum: 2015-05-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving