aanmeld knop
dot

Hoe maak je een man verliefd?

verliefd2.jpg
Mannen, hoe denken ze over vrouwen? In een relatie vraag je je vaak af of een man anders denkt dan een vrouw. Denken mannen alleen aan seks? Of zijn mannen stiekem ook romantisch? Om te weten wat er in een jongen of een man zijn hoofd omgaat, moet je weten wat de verschillen tussen mannen en vrouwen zijn, en de overeenkomsten. Hoe denken mannen over vrouwen?

Generaliseren is nooit goed, dus je kunt er niet vanuit gaan dat alle mannen hetzelfde zijn. Daar doe je ook niemand eer mee aan, want als alle mannen hetzelfde zouden zijn, zijn alle vrouwen misschien ook wel hetzelfde. En er vanuit gaan dat mannen alleen aan seks zouden denken, is ook niet eerlijk. Natuurlijk is intimiteit een belangrijk deel van het leven van mensen in het algemeen, want dat zit nou eenmaal in onze natuur, maar liefde en je hechten aan elkaar en een mooie langdurige relatie op bouwen, is voor de meeste mannen net zo belangrijk als voor vrouwen. Uiteindelijk zoeken de meeste mensen allemaal hetzelfde: liefde.

 

Hoe wordt een man verliefd?

Vrouwen denken vaak dat mannen niet zo snel verliefd worden als vrouwen. Dat beeld klopt niet helemaal. Misschien zijn vrouwen over het algemeen genomen wat romantischer aangelegd, en dan komt de verliefdheid misschien ook wat sneller opzetten, maar mannen kunnen net zo goed hopeloos en diep verliefd worden. Ze uiten het vaak net even anders als vrouwen., Mannen doen vaker stoer, weet je nog?

 

Mannen leren kennen

Wil je weten hoe mannend enken en voelen? Lees dan eens over mannen en relaties. Wat denken ze over vrouwen? Hoe uiten ze hun gevoel? Hoe herken je dat ze van je houden? Hoe weet je of hij verliefd op je is? houdt hij (nog) van je? Gaat hij vreemd? Is hij wel serieus met je? Wil hij het uitmaken?

 

Waarom maakt hij het uit?

Je hebt pas een relatie, alles lijkt mooi en geweldig. Jullie hebben zelfs samen geslapen, maar dan maakt hij het uit. Een klap in je gezicht. Meende hij er niks van? Misschien heb je de signalen niet opgemerkt, of misschien heeft hij je echt alleen maar versierd voor seks. Hoe dan ook, het is belangrijk dat je leert herkennen waarom dat jou overkomt. Leer mannen kennen, zodat je de volgende keer meer respect afdwingt.

 

Hij gaat er niet voor

Wat heb je aan een man die niet 100% voor je gaat? Al dat geflirt is leuk, maar als hij je hart gaat breken kan je hem maar beter dissen. Ontdek waarom een man er niet voor gaat, en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

 

Hij belt je niet meer

Je hebt een te gekke date gehad. Je dacht dat hij het ook zo voelde, maar na die ene avond belt hij je niet meer. Je begrijpt het niet. Waarom leek het zo geweldig, zo leuk, zo perfect? Heb je iets over het hoofd gezien? Waarschijnlijk wel.

 

Zeggen dat je van hem houdt

En dan zijn er ook nog mannen die hun biezen pakken zodra je ze vertelt hebt dat je van hem houdt. Het werd hem te heet onder zijn voeten, hij wil zich niet binden, en vervolgens hoor je niks meer van hem. Hoe moet je hiermee mee omgaan? Mag je dan niet eens meer zeggen wat je werkelijk voelt? Jawel hoor, maar alles op zijn tijd. Sommige mannen (sommige vrouwen ook trouwens) hebben nou eenmaal bindingsangst.

 

Hoe kan je een man verliefd maken?

Om een man verliefd te maken moet je in elk geval niet te hard van stapel lopen. Hoe je relaties beter, sterker en intenser maakt, lees je in mannen en relaties.

 

 


Tags: mannen verliefd maken, man houden, hoe denkt een man, hoe denken mannen over vrouwen?
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2015-05-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving