aanmeld knop
dot

Bierbuikje voor sixpack ruilen? Zo doe je dat!

20130909.jpg
Wil jij van jouw bierbuik af? Ben je bereid daarvoor een beetje te werken? En wil jij in plaats van dat bierbuikje een sixpack? Dan heb ik voor jou een tip die heel goed van pas kan komen, als je het kunt, tenminste.

Waarom een sixpack trainen?

Het is algemeen bekent dat meiden een man met sixpack erg aantrekkelijk vinden. Zolang je het niet te gek maakt zal je met sixpack toch echt een voorsprong hebben bij bijna elk meisje of elke vrouw.  Maar zou de beste reden wel zijn om het voor een vrouw te doen? Ik heb een paar redenen om het te doen zonder dat er een vrouw bij betrokken is, en natuurlijk ook een paar waarbij vrouwen wel betrokken zijn.

 

Waarom niet gewoon je dikke buik houden?

Er zullen altijd mensen zijn die zeggen dat iets niet kan of dat je het niet moet doen. Wat mij betreft, onzin. Als je iets wil moet je er voor gaan maar voor de mensen die het daar niet mee eens zijn ever een paar smoesjes om het hun lekker makkelijk te maken. Dit zijn een paar smoesjes waar ik me in kan vinden maar die dus overbodig en belachelijk zijn.

  • een sixpack trainen duurt te lang
  • buikspieren trainen doet pijn
  • sporten is vermoeiend
  • vandaag doe ik niks, morgen train ik dubbel zoveel

Het duurt te lang?

Buikspieren trainen duurt inderdaad relatief lang. Het is ook niet makkelijk, maar als je het goed doet ziet het er mooi uit en heb je iets om trots op te zijn. Je zelfvertrouwen zal er ook door verbeteren omdat je weet dat je er simpelweg goed uitziet.

 

Het doet pijn?

Natuurlijk doet het soms pijn, je traint spieren door deze te belasten. In principe vermoei je je spier door belasting. Door die belasting zal de spier gaan verzuren. Als je daarna rust neemt zullen je spieren weer herstellen. Tijdens het herstellen worden er nieuwe spiervezels aangemaakt. Rust is dus heel belangrijk voor je spiergroei. Die vezels worden er steeds meer en uiteindelijk ga je ze zien. Maar besef wel dat je niet van de ene op de andere dag een sixpack hebt. Je moet er hard voor werken. Daar zitten ook voordelen aan. Sporten wordt al snel heel leuk en geeft veel voldoening, ondertussen zie je je lichaam steeds mooier worden.

 

Ik ben moe?

Je bent te moe om te trainen. Begrijpelijk, iedereen wordt wel eens moe. Zeker aan het einde van de dag, maar het is echt een hele slechte smoes. Tijdens het trainen word er een stofje aangemaakt. Dat stofje zorgt ervoor dat je meer energie krijgt dus ook meer energie om verder te gaan. Het is dus ook een kwestie van 'even door de zure appel heen bijten.'

 

Ik doe morgen wel dubbel

Ik ken deze smoes en ik ben er zelf ook best goed in maar doe dit niet. Niks is zo stom als zeggen dat je iets morgen wel dubbel doet, want als je er vandaag geen zin in hebt, waarom morgen dan wel om het tweemaal zo lang te doen? Zoals Nike zegt: Just Do It! Het resultaat zal goed zijn. En als je een ding van mij moet geloven, het is het waard.

 

Mijn laatste tip is ga op internet eens hierheen. Het is een investering maar het is het waard. Nogmaals, vrouwen en meiden vinden een mooi stel buikspieren vaak heel erg mooi. Het zal nooit in je nadeel werken en het geeft je zelfvertrouwen een boost.

 

Buikspieren trainen met de Abtronic X2 Power

10 Kilo afvallen? Zo lukt het!

Afvallen doe je zo!

Afvallen is heel moeilijk

Afvallen makkelijk? Tips!


Tags: buikspieren, trainen, sixpack, bierbuik, buik trainen
Artikel geschreven door: Elian.
Publicatie datum: 2015-05-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving