aanmeld knop
dot

Tips die je nodig hebt voor een extra cash flow

bedrijf zakelijk.jpg
Tips voor een extra cash flow. Het is helemaal niet zo moeilijk als sommige mensen zeggen, en als je het goed doet heb je er goede extra inkomsten van. Wel zijn er bepaalde regels voor succes. Maar met een beetje inzet kan jij een extra cash flow beginnen.
ComputerComputer

Hoe begin je een extra cash flow?

Om te beginnen heb je wel iets van geld nodig. Dat verschilt een beetje met wat je doet. . Wil je bijvoorbeeld gaan beleggen dan heb meer geld nodig als wanneer je iets wil gaan doen met reclame maken.  Wil je een extra cash flow dan is het wel handig als je iets van geld hebt wat je ervoor kan gebruiken. 

 

Hoe krijg je een extra cash flow?

Je zal eerst wat geld moeten investeren voordat het je iets zal opleveren, maar als je het goed doet, zal het snel kunnen gaan. Wel moet je er rekening mee houden dat sommige 'dingen' sneller uitbetalen als andere dingen. Ga je bijvoorbeeld day traiden met aandelen en maak je zo een beetje winst, dan kan je er vaak dezelfde dag nog van genieten, soms zelfs nog het eerste uur. Wel moet je hiervoor wat meer geld investeren.

Ook zijn er een paar basics die je moet weten zoals:

 

1. Gebruik je verstand

Weet wat je doet en ga niet zomaar roekeloos je geld investeren. Iets roekeloos doen is immers de beste manier om juist geld te verliezen. Doe dus je huiswerk goed en neem geen impulsieve beslissingen.  Als je denkt dat je iets wilt gaan doen, zoals bijvoorbeeld in aandelen handelen, zorg dat je heel goed weet wat je doet, want je kan er failliet op gaan en dat is natuurlijk het laatste wat je wil. Doe dus studie in dat wat je wil gaan doen. Doe je dit goed dan hoef je je geen grote zorgen te maken over geld verliezen. Garanties heb je echter nooit, want aan bijvoorbeeld beleggen in aandelen, zitten ook altijd financiële risico's. 

 

2. Risico's

Sommige mensen zeggen dat de enige manier om veel geld te verdienen juist risico's nemen is. Het klopt ook wel een beetje, zolang je maar niet zomaar iets gaat doen. Wat zij bedoelen is dat men berekende risico's moet nemen. Weten wat je doet en daarmee kijken of iets het waard is. 

 

3. Investeren

Investeren is een behoorlijk goede manier om een extra cash flow te krijgen. Wat je doet is zorgen dat het geld voor jou werkt in plaats van jij voor het geld. Jouw baas doet dit ook. Denk er maar eens over na. Hij investeert in jou zodat jij extra werk kan doen, dat levert hem extra inkomsten op. Zolang die inkomsten hoger zijn als de kosten die hij aan jou besteedt, maakt hij winst. Zodra hij niet aan jou verdient zal hij er van de andere kant niet over na denken om je in dienst te houden, aangezien je hem in dat geval geen geld oplevert. Dus zorg altijd dat je investeringen je geld opleveren, anders kan het heel duur worden, maar als je weet hoe je iets moet doen zal dit redelijk vanzelf gaan.

 

4. Ken je limiet

Veel mensen die willen als ze wat geld verdient hebben met een nieuwe investering gelijk weer geld in een project stoppen en nog meer geld verdienen uit hun winsten. Het is je eigen keus maar niet altijd verstandig. Vaak ga je dan je geld namelijk ergens in stoppen wat het mogelijk niet waard is. Heb je een goede deal gehad, neem een dag vrij van andere investeringen. Ga iets leuks doen of ga gewoon lekker op de bank hangen maar geniet even van het moment.

 

5. Doe onderzoek.

Als je ergens in wil investeren, doe daar dan eerst onderzoek naar. Voor je gaat zeggen dat studies en onderzoek hetzelfde is, ik bedoel er twee verschillende dingen mee. Met studies bedoel ik dus leren voor wat je gaat doen. Met onderzoek bedoel ik dat je onderzoek doet naar het product waar je in gaat investeren. Zowel je tijd als je geld zal erin zitten dus het moet het waard zijn. Ga je voor aandelen handelen, doe dan ook een onderzoek naar het bedrijf waar je geld in wil gaan stoppen. Wil je meer weten over investeren en geld verdienen, neem eens een kijkje bij het Miljonairsmodel.

 


Tags: geld verdienen, cash flow, extra geld, investeren, aandelen
Artikel geschreven door: Elian.
Publicatie datum: 2015-05-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving