aanmeld knop
dot

Ben jij regelmatig gespannen?

Ziek.jpg
Pieker jij wel eens over de toekomst of je verleden? Heb jij wel eens last van negatieve gedachten? Elk mens heeft wel eens spanningen, maar de een kan er beter mee omgaan dan de ander. Geen zorgen en stress meer, en positief denken. Als je veel last van spanningen hebt kun je leren omgaan met stress.

Gespannen

Veel mensen zijn vaak gespannen en gestrest, maar hoe kom dat nu eigenlijk? We zijn van kind af aan vaak zorgeloos, tot je ouder, en volwassen wordt. Je vraag je af hoe dat kan. Zorgen zijn met de leeftijd een gewoonte geworden. Het is niet zo vreemd dat je meer zorgen hebt als je volwassen bent. Je bent verantwoordelijk voor veel zaken. Je eigen financiën; je eigen huishouden runnen, de omgang met collega's op het werk, omgaan met vrienden en het contact met je partner. Volwassen zijn heeft voor en nadelen. Een voorbeeld van problemen die volwassenen vaak hebben zijn geldzorgen en relatieproblemen.

 

Omgaan met stress en problemen

De een persoon gaat er makkelijke mee om dan de ander. We zitten te veel in ons hoofd, en dat gepieker levert nog meer spanningen op. Hoe ga je daar nu mee aan de slag om je minder gespannen te voelen? Je gedachten laten varen en positiever te denken, dat is een ding. Maar daarmee zijn je problemen niet ineens als sneeuw voor de zon verdwenen. Je problemen daadwerkelijk oplossen is een ander ding. Toch kan je ook ontspannen en positief in het leven staan, ook met zorgen aan je hoofd. Sterker nog, als je ontspannen in het leven staat krijg je waarschijnlijk meer energie om je problemen op te lossen.

 

Ontspanningscursus

Hoe kun je leren om ontspannen en positief te zijn? Er zijn technieken ontwikkeld om je negatieve gedachten om te zetten naar positieve gedachten. Ook het piekeren wordt dan meestal minder. Het omzetten van negatieve gedachten naar positieve, is een kunst op zich. In de e-cursus Nooit Meer Zorgen of Stress leer je stap-voor-stap om minder zorgen en stress te ervaren, en beter met je spanningen om te gaan.

 

Hoe het zou zijn als je je echt goed voelt?

Ontspannen mensen zijn niet lui. En ze zijn net zo intelligent als jij. Ze hebben er alleen voor gekozen om positief te denken en de negatieve gedachten los te laten. Ze hebben ook gekozen om positief te staan in het leven. Mensen hebben technieken ontwikkeld om piekeren om te zetten naar positieve energie. Door deze technieken leer je een positieve kijk op je leven te hebben. Zo zet je angst en stress om in kracht en vertrouwen. Je kunt een heel andere kijk op het leven krijgen. Dit is geschikt voor mensen die van nature al echte piekeraars zijn, maar ook voor iedereen die niet goed om kan gaan met stress en spanningen.


Tags: piekeren, Stress, Zorgen, Gespannen,
Artikel geschreven door: paulreindersma.
Publicatie datum: 2015-05-16
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving