aanmeld knop
dot

Verschillende soorten roll up banners

logo-tekst.jpeg
Een roll up banner was zo’n 5 jaar geleden nog een standaard, recht model van maximaal 800 * 2000 mm. Deze was voorzien van een digitale print van heldere kwaliteit ongeacht het aantal kleuren dat men op het doek gebruikte en het doek werd geprint op een zeer milieuvriendelijke latexprinter die de mooiste printresultaten gaf.

Tegenwoordig is een roll up banner net dat ietsje meer om ervoor te zorgen dat een bedrijf op een evenement nog beter in het oog springt. Men moet opvallen en mensen lokken naar de stand, om het product aan de man te brengen. Daarom bestaan er nu heel wat verschillende soorten en maten, die hun eigen kwaliteiten hebben. 

 

Grotere en stijlvoller roll up banners

Veelal ziet men nog de basic vorm op verschillende beurzen en evenementen. Een model dat veelal gebruikt wordt is het Large model. Het is hetzelfde model als de basic vorm, alleen is het doek nu veel groter en heeft het een afmeting van om en nabij 2 meter. De breedte is nog altijd hetzelfde als zijn voorganger, maar hij is iets groter. Daarnaast worden er roll up banners gemaakt die aan beide kanten worden bedrukt. Dit zijn meestal de reclame affiches die bij nieuwe films worden geplaatst aan de ingang van de cinemazaal.

 

XL roll up banners

Hetzelfde geldt voor de XL roll up banner die in feite 2 Basic banners voorstelt. De XL banner is voorzien van twee steunvoetjes zodat het gewicht niet belemmerd wordt. 

 

Smalle banners

Om de collectie helemaal te maken zijn er smalle banners verkrijgbaar die je veelal plaatst op een tafeltje aan de stand. Deze zijn aanzienlijker kleiner en kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om de naam van het bedrijf even extra in de kijker te plaatsen.

 

Gebogen banners

Om een speciale banner te plaatsen die meer aandacht trekt, zijn er sinds kort gebogen roll up banners verkrijgbaar. Gebogen roll up banners zijn aanzienlijk duurder en vragen ook meer tijd om te plaatsen. Het is een ingenieuze uitvinding die men alleen nog ziet bij grote bedrijven.


Tags: roll up banner
Artikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2015-05-18
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving