aanmeld knop
dot

Routinematig doekoes verwerven zonder startkapitaal

laptopaanzee.jpg
Je hoort het wel eens, of je hebt er wel eens over gelezen; mensen die een passief vermogen hebben vergaard en daarvan heel goed rond kunnen komen. Hoe kan je een passief inkomen bewerkstelligen? Beu om ieder maand te goochelen met geld om op tijd je huur te kunnen betalen?
ComputerComputer

Cruciale tips om werktuiglijk je huishoudpot te spekken

Ik geloof niet in "rijk worden binnen één dag" systemen. Dat gezegd hebbende, geloof ik wél dat het mogelijk is vlot en rapido online doekoes te vergaren met het gebruik van internet, zeker wanneer je bereid bent er wat tijd aan te besteden. Tips om een zelfwerkende broodwinning te verkijgen, die werkelijk werken, kunnen je daarbij helpen.

 

Rijk worden is niet gemakkelijk

Nogmaals, het zal je niet rijk maken, en zeker niet binnen een een week. Maar de tips zijn de moeite waard wanneer je voor welke reden dan ook, binnen afzienbare tijd je financiën wilt opkrikken. Afhankelijk van je kwaliteiten en hoe hard je bereid bent ervoor te werken kun je binnen een maand zéker al je eerste loon binnen halen en bij elkaar harken. En als je méér tijd besteedt aan de drie tips in dit artikel, door ze langere tijd uit te proberen en toe te passen, kun je zeker nog veel meer geld gaan verdienen. En dat allemaal gratis en zonder startkapitaal?

 

1. Duiten verdienen met affiliate marketing

Affiliate marketing is één van de grootste online zakenkansen geworden omdat de startkosten gratis zijn en de broodwinning welke je kunt genereren overdonderend kunnen zijn. NIet voor iedereen natuurlijk, want om op deze manier veel te verdienen, moet je heel veel bezoekers naar je affiliatelinks weten te sturen. Geen honderden per dag, maar duizenden bezoekers. Affiliate marketing houdt in dat je bezoekers, in bijvoorbeeld zelf geschreven content, doorstuurt naar iemand anders zijn site om hen daar producten of diensten van een bedrijf te laten kopen. Voor elke verkoop geïnitieerd vanaf jouw link verdien je een percentage; een affiliate verkoop commissie genaamd. Hoe meer er verkocht wordt via jouw links, hoe meer je dus verdient. De percentages zijn meestal laag, dus je moet heel veel bezoekers zien te generen. Dat is niet makkelijk, maar als het je wel lukt, kan je er leuk mee bijverdienen. Er is wel heel veel competitie.

 

Hoe word je affiliate marketeer?

Affiliate marketing kan gedaan worden in je vrije tijd en op parttime basis, als je een succesvolle affiliate bent kan er een voltijdbaan van worden gemaakt. Bewerkelijk, maar niet moeilijk. Je kan dit goedje binnen een paar uur onder de knie hebben namelijk. Hoe zegevierend je bent is echter gebaseerd op hoeveel tijd en moeite je eraan besteed. Hieronder vind je sites waar je je gratis kan inschrijven en waar je affiliate producten kunt uitkiezen:

 • Paypro.nl
 • Daisycon
 • Zanox

Om als affiliate marketeer aan de slag te gaan heb je eigenlijk maar één ding nodig, en dat is een plekje op het internet waar jij jouw unieke links kunt plaatsen die je hebt uitgekozen op bovengenoemde sites. En dan zijn we gelijk bij de volgende tip aan gekomen.

 

Tip 2: Met zorgvuldig artikelen schrijven bereik je sneller een goedgevulde spaarpot

Er bestaan diverse artikelenwebsites waar je zonder te betalen je eigen content kunt plaatsen, jouw eigen onvergelijkelijk geschreven artikelen. Hiermee creëer je een plekje op het internet waar je jouw link kunt plaatsen, waarover je hierboven hebt gelezen. Vanuit jouw artikel kun je met jouw link mensen doorsturen naar een site waarop mensen een bepaald product of dienst kunnen kopen. Het is dan ook verstandig je content (eigen geschreven artikel) gerelateerd te houden aan het product waar je mensen naar door wilt sturen.

 

Voorbeelden van artikelenwebsites:

 • plazilla.com
 • artikelwebsite.nl
 • artikeldirectorie.nl
 • infonu.nl

3: Je huur betalen je eigen website

Door een eigen website te creëren bezit je ook een plekje op het internet waarop jouw affiliate links kunt plaatsen. Een eigen website maken is makkelijker dan je denkt en je hoeft er echt geen technische kennis voor te beschikken. Ook dit kan gratis of slecht voor wat luttele euro's op jaarbasis.

 

Is dit het dan?

Ik heb je wellicht drie tips gegeven om met goed gevolg doekoes te verwerven zonder startkapitaal. Doch om veel meer geheime tips te krijgen, te lezen en door te nemen, en met groot gemak daardoor je huur tijdig  kunnen betalen en nooit meer in de piepzak hoeven te zitten, en jawel nog contanten overhouden óók, kan ik je aanraden eens verder te koekeloeren voor meer geniale onthullingen. Zelf heb ik bijvoorbeeld ontzettend veel gehad aan Geldgorilla Geheimen waarin als het ware in Jip en Janneke taal onthuld wordt hoe ik stap voor stap echte poen kon gaan verdienen met behulp van het internet. Als moeder van twee kinderen, nauwelijks geschoold, heb ik hierdoor bijvoorbeeld geleerd:

 • hoe je een affiliate link kan bemachtigen
 • hoe je een artikel schrijft
 • hoe makkelijk het is om een website op te zetten
 • en nog veel meer tips en trucs om onverwijld mijn huishoudpot aan te vullen

Tags: doekoes, financiƫn, broodwinning, affiliate worden
Artikel geschreven door: Ivana.
Publicatie datum: 2015-05-18
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving