aanmeld knop
dot

5 zeer effectieve tips voor een sexy strakke buik

Vet-verbranden.jpg
Iedereen, elk mens op aarde wilt er slank en fit uitzien. Niemand is blij met zijn of haar overgewicht of bierbuikje. Te veel vet in ons lichaam kan tot allerlei ziekten leiden. Het is niet goed voor onze fysieke gezondheid maar ook niet goed voor onze mentale gezondheid. Je zelfvertrouwen wordt er niet beter van. Er zijn zelfs mensen die er depressief van worden. Maar iedereen kan hier verandering in brengen. Welke tips helpen je afvallen?

Probeer verschillende oefeningen uit

Tip 1: Oefeningen doen. Er bestaan verschillende soorten buikspieroefeningen. Ieder lichaam is anders. Elk mens is uniek. Wat bij de ene werkt als een tierelier, kan bij een ander minder goed werken. Dus het is een beetje uitzoeken en opletten welke oefeningen jou de beste resultaten geven.

 

Trainen nadat je geslapen hebt

Tip 2. Tijdens je slaap verbruik je ook energie in de vorm van suikers. Als je vet wilt verbranden moet je dus trainen op momenten dat je lichaam niet over een snelle voorraad suikers beschikt. Dan is je lichaam namelijk verplicht om vet te verbranden. Er zijn verschillende studies die hebben aangetoond dat trainen na een maaltijd voor een verminderd transport van vetzuren en dus voor een afname in vetverbranding zorgen.

 

Train rustig

Tip 3. Je verbrandt geen vet bij een hoge hartslag maar wel bij een lage. Dus train rustig. Je zult ook merken dat je buikspieren beter getraind worden als je de oefeningen langzamer uitvoert dan als je het allemaal maar rap rap rap doet. Te snel en/of te hard trainen kan leiden tot spierscheuren en dat wil je natuurlijk voorkomen. Wil je veel gewicht verliezen probeer dan een proteinedieet, ook wel koolhydraatbeperkt genoemd.

 

Slaap voldoende

Tip 4. Het is wetenschappelijk bewezen dat te weinig (of juist te veel) slaap kan leiden tot gewichtstoename. Je biochemische huishouding raakt daar namelijk van in de war. Ideaal is om 7 tot 8 uren te slapen. Ook jouw spieren hebben die slaap nodig om te herstellen. Onderschat het belang van voldoende nachtrust niet. Het zou zonde zijn van de tijd en moeite die je in het trainen en/of diëten steekt als onvoldoende slaap de vetverbranding belemmert.

Let op je eten

Beperk de calorie inname. Als je meer eet dan dat je verbruikt, wordt dat als vet opgeslagen. Staar je niet blind op calorieën en kies voor gezonder voedsel. Je kan beter je calorieën verkrijgen uit hoogwaardige eiwitten, groenten, fruit en noten dan bijvoorbeeld dezelfde aantal calorieën uit brood met chocoladepasta. Ongezond voedsel verstoort je hormoonhuishouding. Die kan op zijn beurt leiden tot gewichtstoename en/of de vorming van een bierbuik.

 

Glenn Goossens (gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer) heeft al duizenden mannen en vrouwen geholpen in het waarmaken van hun droom! Zijn methode voor een strakke sexy buik is een van de vele methodes die er bestaan om proberen af te vallen. 


Tags: buikvet verbranden, platte buik,strakke buik, afvallen, glenn goossens
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: HealthTips.
Publicatie datum: 2015-05-25
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving