aanmeld knop
dot

De mogelijkheden van de XHose tuinslang.

logo-tekst.jpeg
De belangrijkste mogelijkheden die de XHose tuinslang revolutionair maken, zijn: de mogelijkheid tot uitzetting, de flexibiliteit, de duurzaamheid en het feit dat de tuinslang makkelijk op te bergen is.
KlussenKlussen

De XHose groeit bij gebruik en krimpt na gebruik

De eerste een meest belangrijke troef van deze innovatieve tuinslang is het handige systeem dat het mogelijk maakt om de tuinslang te laten groeien en te laten krimpen na gebruik. Het principe van dit systeem bestaat eruit dat de slang is opgebouwd uit een binnenslang en een buitenslang. De binnenslang kan groeien tot een lengte die 3 maal zo lang is als haar oorspronkelijke lengte. De buitenslang is flexibel en kan dus meegroeien met de binnenslang.

 

Krachtige waterstraal

Het feit dat de de XHose uitzet naar een grotere diameter voor een krachtige spuitstraal is ideaal wanneer je bijvoorbeeld ramen moet wassen op de eerste verdieping.

 

Lichtgewicht tuinslang

Het 2-slangensysteem zorgt er dus voor dat de XHose opvallend flexibel is. Bovendien is hij ook zeer licht wat betreft zijn gewicht. Het hanteren en manipuleren van deze tuinslang kan dus soepel verlopen zonder enig gesjouw en zonder knopen in de slang. Want dat gesleep en de knopen bij een gewone tuinslang, vormen de grootste belemmeringen tijdens het wassen van je auto of tijdens het bewateren van je tuin.

 

Krimpende tuinslang XHose

Deze tuinslang kan dus terug tot zijn oorspronkelijke, compacte formaat krimpen en dat vormt de tweede grote troef van de XHose: het opbergen. Het lichte gewicht van de tuinslang maakt dat deze makkelijk op te bergen is en heel weinig ruimte inneemt.

 

Nadeel

De tuinslang wordt het best ergens binnenshuis bewaard want hij kan niet zo goed tegen de zon.


Knik in de tuinslang? Dat is verleden tijd

De XHose tuinslang is vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit om een zo goed mogelijke duurzaamheid te kunnen garanderen aan de gebruikers ervan. Het ontwerp is gepatenteerd en maakt het knikken van de tuinslang bovendien onmogelijk.

 

De XHose tuinslang als hogedrukreiniger

Naast het aanbod aan tuinslangen biedt XHose ook enkele sproeikoppen voor die tuinslangen. Je kan kiezen voor de XHose Nozzele, een handige spraykop, of voor de XHose Water Jet die jouw tuinslang omtovert tot een hogedrukspuit.


Tags: Xhose, tuinslang, XHOze nozzele, water jet
Design en lifestyleDesign en lifestyleArtikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2015-05-28
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving