aanmeld knop
dot

Kunstbomen het lijken bijna echte bomen

Bonsai.jpg
Kunstbomen zijn heel goed nagemaakt. Als je naar een kunstboom kijkt kun je deze bijna niet onderscheiden van een echte boom. Pas als je echt heel dichtbij staat of daadwerkelijk aan de boom of de bladeren voelt zal je het verschil kunnen opmerken. Bij het vervaardigen van deze kunstbomen is heel goed gekeken naar echte bomen. Door de bladeren en de stam zo goed mogelijk na te maken lijken kunstbomen net echt.

Ook het materiaal wat voor het vervaardigen van de kunstbomen is gebruikt is van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De combinatie van hoogwaardige materialen en het goed namaken zorgen ervoor dat kunstbomen bijna echte bomen lijken. Kunstbomen voor in je huiskamer of in je bedrijf, kan je tot ongeveer 150 cm hoogte verkrijgen. Het voordeel van kunstplanten en kunstbomen spreekt voor zich: ze blijven altijd mooi en hebben geen verzorging nodig. Zo nu en dan afstoffen is het enige. Plastic kunstbomen kunnen ook voorzichtig worden afgenomen met een vochtig doekje (niet kletsnat maar een schone uitgeknepen vaatdoek voldoet.)

 

Kunstbomen bijna echte bomen

Er zijn heel veel verschillende mooi levensechte kunstbomen. Deze kunstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen in klein tot heel groot. Het is heel goed mogelijk om een kunstboom in je huis te zetten maar het is wellicht ook een goede optie om een mooie kunstboom in je tuin, balkon of op het terras neer te zetten.

 

Hoelang blijft een kunstboom mooi?

Een mooie kunstboom gaat jarenlang mee; gemiddeld zo ongeveer tussen de vijf en de tien jaar. Kunstbomen blijven heel lang mooi en ook na een aantal jaar lijken ze nog steeds nieuw, en op echte bomen.

 

Waarom kunstbomen?

Echte bomen vragen beste wel onderhoud zoals bijvoorbeeld het snoeien en genoeg water geven. Dat is bij kunstbomen overbodig want deze zijn immers onderhoudsvrij. Misschien moet je af en toe een beetje wat vuil en stof weghalen maar dat is dan ook het enige. Mensen kiezen voor kunstbomen of kunstplanten om verschillende redenen. Een plant, een bloemetje of boom in je kamer staat nou eenmaal leuk en huiselijk, en het mooie van kunstplanten is dat niemand het heel snel op zal merken dat de boom of plant niet echt is. De meeste mensen zullen het verschil tussen kunstbomen en echte bomen niet direct zien. Wil je het uiterlijk van een echte boom maar heb je geen zin in het snoeien of verder onderhoud van een boom. Dan zijn kunstbomen in je huis of tuin, of op je balkon, dus een hele goede oplossing. 

 

Kunstbomen op het werk

Geen gezeur meer van collega's onderling over wie de planten water had moeten geven, geen afgevallen bladeren en logestoten aarde meer op je vloeren, met een kunstboom heb je de allure en luxe van mooi fris groen in de zaak, en het gemak van deze tijd: nep maar net echt.


Tags: kunstboom, kunstbomen, kunstplanten, plastic boom, planten, kamerplant, tuinplanten plastic

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2015-05-29
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving