aanmeld knop
dot

Speakers gebruiken als dj

feest.jpg
Als dj zijn de speakers een onmisbaar onderdeel voor goede muziek. De basis voor goede muziek zijn goede speakers. Daarom mag de aanschaf in een goede speaker ook zeker wat kosten. Het is een investering waarmee je op lange termijn als dj altijd verder komt, en waar je veel aan hebt.
ComputerComputer

Als je gewoon een kleine thuis dj bent dan denk je waarschijnlijk dat het geen zin heeft om dure apparatuur te kopen, maar dat heeft het wel. Je leert er veel van, en je kan je mixen dan misschien wel wat serieuzer gaan gebruiken en wellicht kun je dan ook echte optredens gaan geven! Natuurlijk kan je beginnen met een eenvoudige set, maar als je echt professioneel aan de gang wilt, kan je beter nog even door sparen totdat je iets goeds kunt kopen.

 

Aanraders voor dj's die die speakers willen gebruiken 

Als dj is het natuurlijk belangrijk om een top speaker te hebben met een goede kwaliteit, met een goede subwoofer, met een top versterker, en wellicht ook nog wat leuke led strips e.d. Hoe meer geld je besteed, hoe beter de kwaliteit van een speaker meestal ook is. Een paar aanraders zijn voor dj's:

  • HERCULES DJ Monitor 5; is een set van professionele dj speakers die door veel dj's overal over de wereld worden gebruikt. Je kan ze gewoon online bestellen, bijvoorbeeld via mediamarkt.
  • KRK RP 5 ROKIT G3; een actieve speaker waardoor u geen versterking meer nodig heeft. Verschillende input's voor andere dingen, zuiver geluid, perfect voor dj's en muziek makers. De speaker heeft een 5 inch subwoofer aan de voorkant zitten. Verder kun je hem ook in een studio gebruiken voor de back ground music. Handig als je je eigen muziek wilt gaan maken en opnemen. Tevens een Actieve 2-weg speaker. Te koop bij bijvoorbeeld coolblue.nl
  • JB SYSTEMS AM-50; Deze speaker is handig om voor beginners mee te oefenen. De besturing ervan is vrij eenvoudig om te leren, ook kun je er live een muziek mix mee beluisteren. Ook zit er en een zogenoemde 2 weg filter op. Voor elke dj bekend als een teken dat dit een echte goede speaker is.

Dus wat voor speaker/versterker je zoekt voor je vereniging/ of als dj, mogelijkheden zijn er zat. 


Tags: speaker, speakers, dj worden, speakers kopen, draaiset
GamesGamesArtikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2015-05-29
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving