aanmeld knop
dot

Deodorant, allergie

borsten.jpg
Veel mensen blijken allergisch te zijn voor deodorants. Dit is een lastig probleem want je kunt niet zonder. De een transpireert weliswaar meer dan de ander, maar in de zomer of in warmere landen heeft toch iedereen een deodorant nodig.

Als je allergisch blijkt te zijn voor een deodorant, wat doe je dan?

Dan probeer je een andere. Maar die blijkt hetzelfde resultaat te geven. Kom er dan maar eens achter waar je dan allergisch voor bent.

 

Vraag twee is of er ook deodorants zijn waar je niet allergisch voor bent en zo ja welke zijn dat dan? Je kunt zeggen: 'dan maar geen deodorant,' maar dat is - als je veel transpireert - geen optie. Zeker niet boven de 20 graden en bij het sporten. Ook als je naar een warm land gaat is dit vervelend. Een alternatief is talkpoeder gebruiken. Dit is echter vaak voor onder de oksels minder prettig.

 

Oorzaak allergische reactie op deodorant

Nu blijkt dat in de meeste deodorants aluminiumzouten zitten. Dit blijkt vaak de oorzaak van de allergie te zijn. Als je er nl. met mensen over praat dan blijken meer mensen er last van te hebben. Na lang zoeken heb ik een deodorant gevonden die deze zouten niet bevat. Wel bevat het naast andere werkzame bestanddelen aloë vera. Dit is tegenwoordig een bekend bestanddeel van veel huidproducten, zoals zalven en cremes.

 

Wat is Aloe Vera?

Aloë Vera is een plant. Het sap van met name de Barbadensis Miller soort is heel goed bij huidproblemen. Al eeuwen geleden was het bekend als probaat middel bij brandwonden. Daarom is het ook een probaat middel bij zonnebrand. Momenteel wordt het ook gebruikt bij eczeem, allergie, darmproblemen etc. Er bestaat nl. ook een drank, dus voor inwendig gebruik. De deodorant die ik nu heb is niet in de winkel te koop. Ik betrek het via een kennis. Als je hetzelfde probleem hebt, stuur me dan een mail, dan laat ik je weten hoe je het kunt kopen. Email: vloedgerd@gmail.com


Tags: deodorant, allergie, allergische reactie, deo, Aloe Vera
Artikel geschreven door: weetje.
Publicatie datum: 2012-08-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving