aanmeld knop
dot

Zo los je snel geldproblemen op!

papiergeld.jpg
Wie heeft het niet eens gehad voor korte of lange tijd? Geldproblemen! De rekeningen niet meer kunnen betalen, de huur niet kunnen overboeken, of nog erger: geen boodschappen meer kunnen doen om te eten en drinken. Een rampscenario. Maar daar zijn oplossingen voor zolang je computer het nog doet. Hoe los je snel jouw geldproblemen op!
ComputerComputer

TIP 1 : ORGANISEREN

Voordat je aan de slag gaat met het snel verdienen van geld vanachter jouw computer, moet je eerst zorgen dat jouw hoofd leeg is en niet vol zorgen en problemen zit. Ik spreek helaas uit eigen ervaring. Ga er nu direct voor zitten en maak een overzicht van alle schulden, facturen, etc. In principe vergt dit maar een uurtje de tijd en dan heb je alles overzichtelijk gerangschikt. Schrijf de meest urgente schuld bovenaan en dan de volgorde van betaling aanhouden. Trek je op zich niets aan van de hoogte van de bedragen of reeds ontvangen aanmaningen. Je doet in jouw hoofd niets anders dan organiseren en leegmaken.

 

TIP 2 : NIETS VERKOPEN

Verkoop niet, zoals ik heb gedaan, al jouw kostbare of dierbare bezit. Daar heb ik achteraf ontzettend veel spijt van. Je verkoopt het uit wanhoop en vraagt dan veel te lage prijzen. En de kopers hebben geen enkel mededogen met jou, maar zijn louter uit op koopjes. Na de verkoop staan jou de tranen in de ogen en kun je van de opbrengst slechts een klein deel betalen. Daarna rest een leeg huis, een vreselijk leeg gevoel en de stapel schulden is nagenoeg niet gewijzigd. Bedwing dus echt die drang om snel kleine bedragen te ontvangen. Heb je bezittingen die echt waarde hebben, breng ze dan voorlopig even onder bij betrouwbare vrienden of familieleden. Je begrijpt vast wel waarom. En zo kijk je er niet tegenaan en kom je niet in de verleiding. En dan aan de slag met jouw computer op een rustige plek. Het is belangrijk dat je even niet gestoord wordt en goed kunt doorwerken. Want nu ga je geld verdienen. Snel en eenvoudig!!

 

TIP 3 : ARTIKELEN OPZOEKEN, LEZEN EN SCHRIJVEN 

Nu gaan we snel jouw geldproblemen oplossen. We moeten snel geld verdienen, dus aan de slag. En dat gaan we doen met het publiceren van artikelen op internet. Moeilijk? Nee, absoluut niet. Hiervoor hoef je niet hoog geschoold te zijn of een echte schrijver te zijn. Een kind doet de was zeggen ze wel eens en dat is hier ook zo. Internet is voor iedereen vrij toegankelijk en daar vind je werkelijk over elk onderwerp een gigantische bron aan informatie. Er zijn een aantal manieren om op internetgeld te verdienen. 

  • Google Adsense
  • Affiliate marketing
  • Dropshipping
  • Digitale producten maken (e-book bijvoorbeeld)
  • je eigen webshop beginnen.
  • handelen via Marktplaats of e-Bay
  • enzovoorts

Maar hoe pak je dit aan? Alleen als je dit op de juiste wijze doet, dan ontvang je hiervoor bedragen op jouw bankrekening. En het is nog leuk om te doen ook. Je leert er veel van, je bent lekker een paar uurtjes per dag bezig en je verdient na een tijdje misschien al voldoende geld om jouw lijst met schulden te kunnen afbetalen. Wat mij gelukt is, dat lukt ook jou. En dat alles zonder gekke investeringen en gewoon thuis vanachter jouw computer. Je hebt er uitsluitend een goede handleiding voor nodig zoals ik die ook heb gehad. En als je die handleiding volgt, dan start je binnen een dag met jouw activiteiten en kan je na een tijdje zelfstandig geld verdienen en dus kan dit bijdragen aan het oplossen van jouw schulden.  


Tags: schuld, schulden, snel geld verdienen, geldproblemen oplossen,
Artikel geschreven door: Hendrikus.
Publicatie datum: 2015-06-02
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving