aanmeld knop
dot

De oplossing voor eczeem!

dreamstime_xs_11298280.jpg
Heb jij ook zo een ontzettende last van eczeem? Ben jij het ook zat om iedere keer te moeten krabben? Het is best gĂȘnant om in het openbaar te lopen met eczeem, of om in het openbaar steeds jeuk te hebben. heb je wel eens gehoord van 'Het Stop Eczeem Stappenplan?' Hierdoor kun je misschien van je eczeem afkomen.

Een veel voorkomend en een ontzettend vervelend gevolg van eczeem is: jeuk! Veel mensen raden aan om verschillende shampoos, medicijnen en zalfjes te gebruiken. vaak helpen deze 'oplossingen' niet. En daarbij komt ook nog dat deze middelen vaak heel duur zijn. Met het E-Book: Het Stop Eczeem Stappenplan kom je mogelijk toch van je eczeem af!

 

Wat is eczeem?

Eczeem is een verzamelnaam voor verschillende huidziekten met verschillende oorzaken, maar met dezelfde kenmerken. Deze kenmerken zijn:

 • schilfering
 • jeuk
 • roodheid

Eczeem ontstaat door een overmatige reactie van je afweersysteem op een prikkel. Een prikkel kan bijvoorbeeld zijn:

 • zeep
 • parfum
 • cosmetica
 • lijm
 • et cetera

Het zijn stoffen waarmee je huid in aanraking kan komen. Maar ook door factoren om je heen, zoals: zon, warmte en water. Als je krabt op de plekken waar je eczeem hebt, kan het gaan bloeden. Dit gebeurt omdat je huid dan geirriteerd is.

 

Eczeem bij jongeren

Degenen die het meeste last krijgen van eczeem zijn jongeren. Ongeveer 85% van de jongeren die jonger zijn dan 5 jaar hebben wel eens last gehad van eczeem. Bij slechts ongeveer 5% van de volwassenen komt eczeem voor. Ook is het zo dat eczeem bij meisjes iets vaker voorkomt dan bij jongens.

 

Is eczeem nou echt besmettelijk?

Het gebeurt vaak dat mensen denken: Is eczeem nou echt besmettelijk? Het antwoord is nee. Eczeem is namelijk meer een allergische reactie. Als je een allergie hebt is je afweersysteem gevoelig voor de dingen waar een normaal persoon geen last van heeft. Je afweerssysteem reageert hier heftig op, en je huid wordt jeukerig.

 

Het E-Book: Het Stop Eczeem Stappenplan

Als jij een ontzettende last van eczeem hebt kan ik je het programma: Het Stop Eczeem Stappenplan aanbevelen. Dit programma helpt je genezen van eczeem en van alle jeuk! Een paar dingen die je gaat leren in dit stappenplan:

 • Hoe je de jeuk voor eens en altijd stopt.
 • Hoe eczeem stopt zónder het gebruik van medicijnen, zalven, dure behandelingen en andere zogenaamde wondermiddelen.
 • Pak de oorzaken van eczeem aan, en niet alleen de symptomen ervan.
 • Hoe je nooit meer last van een droge huid hoeft te hebben.
 • Ga huidveroudering tegen met dit bewezen stappenplan tegen eczeem.
 • Hoe je eczeem geneest bij kleine kinderen. (Speciaal gedeelte over behandelingen van eczeem bij kleine kinderen en baby’s)

Werkt het altijd?

Nee, dat zou te voeren. Maar menigeen is enthousiast over dit programma en heeft er baat bij.


Tags: eczeem, jeuk, huidziekte, schilfers
Artikel geschreven door: Ravish.
Publicatie datum: 2015-06-07
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving