aanmeld knop
dot

Google Offers

Google offers.jpg
Google Offers, in April 2011 gelanceerd door Google, is een groot succes. In eerste instantie is Google Offers alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Via Google Offers worden allerlei leuke aanbiedingen gedaan, variërend van ‘voor een spotprijs eten bij een restaurant,’ tot surflessen, of een vakantiereisje voor een heel mooi prijsje.

Google Offers zijn de offers van Google, ofwel de Google Aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn zeer verschillend. Bedrijven die bij Google Offers hun diensten of producten te koop aanbieden, zijn talrijk. Een Google Offer is af te nemen gedurende een bepaalde periode, bijvoorbeeld een week of binnen enkele dagen.  Je bent verzekert van een kwaliteitsproduct, en het levert erg leuke aanwinsten en uitstapjes op.

 

Google Offers App

Je kunt Google Offers via je pc bereiken, maar ook via de Google Offers App.  Voor eigenaars van een Amerikaans iTunes account is de App te downloaden. De App is overigens gratis, maar in Europa (en dus ook in Nederland) zullen we nog even geduld moeten hebben want Google Offers is in Europa en dus ook voor Nederland, nog niet beschikbaar. Er zijn daardoor al enkele kapers op de kust, die iets soortgelijks aanbieden, zoals Marktplaats aanbiedingen.

 

Google Offers, wat is de bedoeling?

Bij Google Offers krijg je zogenaamde 'offers´ (aanbiedingen) die aansluiten bij jouw directe omgeving, zoals:

  • Restaurants in jouw omgeving bieden een diner voor twee aan, tegen gereduceerd tarief
  • Lekker een dagje genieten voor twee, in sauna en Spa
  • Vakanties tegen aantrekkelijke tarieven
  • Rijlessen, gitaarlessen, of ander soort lessen in je regio, tegen gereduceerd tarief
  • Producten die landelijk worden aangeboden, en naar je huis verzonden worden
  • overige offers (zeer breed aanbod)

 

Uitleg: Google Offers

 

Offers kopen

Je kunt direct een aanbieding kopen. Het is dus geen kwestie van biedingen uitbrengen. Je koopt, betaalt het en na de betaling krijg je een voucher (waardebon). Je kunt ook via je iPhone (bijvoorbeeld) en/of online bestellen/kopen en ook betalen met je smartphone. Google Offers is natuurlijk ook gewoon online via je pc te bereiken.

 

Google Offers zakelijk

Google Offers wordt ook zakelijk gebruikt. Hoe het werkt zie je in onderstaand filmpje:

 

 

Google Offers for business uitleg

 

Waarom Google Offers?

Omdat er heel veel aanbiedingen, diensten en producten bestaan, die op deze manier naar je toe komen in plaats van dat je er naar op zoek moet. Je krijgt heel interessante kortingen. Het leuke aan Google Offers is dat je kennismaakt met allerlei diensten en producten, waarvan je wellicht ooit eens gehoord hebt, maar waar je lang niet altijd bewust mee bezig bent geweest. Bijvoorbeeld een dagje kuren of een instrument leren bespelen of bepaalde pretparken bezoeken. Juist door de aanbiedingen word je interesse gewekt en je wereld groter. Het kan gaan om een paar dagen weg, elektronica aanbiedingen, restaurants, een cursus, een vliegreis… De aanbiedingen laten zich niet in een categorie vangen, het is erg breed, maar het voegt altijd iets leuks toe aan je leven. Bovendien zijn de prijzen heel aantrekkelijk te noemen. Google Offers biedt buitenkansjes en kortingen aan, die het leven gewoon een stukje leuker maken.


Tags: Google Offers, Google aanbiedingen, Nederland, App
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2012-08-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving