aanmeld knop
dot

Verbrand overtollige lichaamsvet zonder zware trainingen!

brood.jpg
Iedereen wilt natuurlijk trots op zichzelf zijn! Niet alleen van binnen, maar ook van buiten! Er zijn ontzettend veel mensen die niet trots op zichzelf zijn door zichtbare vetrollen. Helaas hoor je alleen maar van mensen dat zware trainingen en een niet vol te houden dieet je op weg kunnen helpen. Misschien kan het eenvoudiger.

Een strakke buik. Wie wilt dat nou niet? Complimentjes ontvangen van je man/vrouw dat je er fantastisch uitziet. Dat is toch geweldig? De oplossing die door velen gegeven wordt is: diëten. Daarbij hoort natuurlijk training. Heel veel training! Hierdoor geven veel mensen het al heel gauw op.

 

Het probleem?

Zoals eerder aangegeven is het de bedoeling dat er voornamelijk getraind moet worden bij een dieet. Na een paar dagen of weken wordt dit al snel opgegeven omdat de meeste mensen hier de motivatie en voedingsstoffen niet voor hebben. Dit is wat er juist ontbreekt in een dieet. Het gevolg hiervan is dat het verloren gewicht er na een paar dagen weer bij komt. 

 

Het 'jojo-effect'

Dit is een belangrijk begrip bij een dieet. Het 'jojo-effect' is niets anders dan het volgen van een dieet, afvallen, stoppen met je dieet, en dan je gewicht opnieuw zien toenemen. Je kunt hierdoor zelfs nog meer wegen dan vóór je aan het dieet begon. Iedereen die wilt afvallen probeert dit natuurlijk te voorkomen. 

 

Veel zware inspanning

Veel zware inspanning hoort heel vaak bij een dieet. Bij de meeste diëten is sporten ontzettend belangrijk. Iets wat de meeste Nederlanders tegenhoudt, omdat dit een te zware inspanning is. Maar wat de meeste mensen niet weten is dat sporten niet persé nodig is om af te kunnen vallen.

 

Het '7x7 afslank receptenboek'

Een oplossing die ik je kan geven is: Het 7x7 afslank receptenboek. Dit is geen streng dieet, en hier komt ook geen trainingsschema aan te pas. Dit programma is bedacht en ontwikkeld door: Jasper Albas. Volgens hem kan je door alleen maar een gezond eetpatroon al kilo's kunnen afvallen. Hierin zitten hele gezonde recepten die zijn gemaakt van natuurlijke producten. Deze producten dragen niet alleen bij aan gewichtsverlies, maar dit gewichtsverlies kan je eraf halen door je eetpatroon blijvend te veranderen. Een aantal voorbeelden over wat je zult leren in dit boek:

  • Zonder trainingen en zonder streng dieet 1 a 2 kilo per week verliezen
  • Hoe je 49 exacte recepten, 7 recepten voor elke dag van de week, kunt klaarmaken die ervoor zorgen dat je binnen 30 dagen mogelijk zelfs 10 kilo af kunt vallen
  • Waarom hardlopen averechts werkt als je wilt afvallen

Tags: snel afvallen, 7x7 afslank receptenboek, dieet, sporten, trainen
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: Ravish.
Publicatie datum: 2015-06-07
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving