aanmeld knop
dot

Vet verbranden buik

images (16).jpg
Vet verbranden buik. Veel mensen willen plaatselijk vet verliezen, vaak is de buik te dik. vet stapelt zich op, op de buik, zowel bij mannen als vrouwen. Je romp is een groot gedeelte van je lichaam, een prima plaats om extra vet op te slaan. Minder eten helpt zeker om vet te verbranden, maar geschikte buikspieroefeningen zijn essentieel voor het kweken van strakke buikspieren.

Vet verbranden op je buik is niet het gemakkelijkste klusje. Mensen met vet op hun buik hebben een hekel aan dat dikke buikje. De lovehendels aan de zijkant, vet op de maag, en een hangende dikke buik. Teveel buikvet staat niet mooi. Hoe dikker je buik, hoe ouder je vaak lijkt. Hoe kom je van dat buikvet af?

 

Vet verbranden op de buik, heupen en dijen

Heb je een dikke buik, veel vet op de maagstreek of heupen? Of ben je je lovehendels moe? Als je vet wilt verbranden zal je aan de slag moeten met een goed programma. Maar er is meer wat helpt bij het verbranden van vet. Er wordt steeds meer bekend over het belang van het juiste voedsel. Als je vet wilt verbranden kan het juiste voedsel je helpen om sneller af te vallen. Helemaal hip is momenteel Vet Verbrand Geheimen. Een methode om sneller vet te verbranden door ander voedsel en een nieuwe aanpak

 

Weg met die hangbuik

Een hangbuik is geen lolletje. We worden allemaal ouder maar als je nog relatief jong bent, ben je meestal extra ongelukkig met een te dikke buik. Vooral als je buik al een beetje gaat hangen kan je alleen kleding dragen om je buik te camoufleren, of dieet na dieet proberen. Dat is niet de goede weg. Verander je voedselpatroon met enkele aanpassingen en je zal vet verbranden.

 

Lovehendels? Nee bedankt!

Lovehendels zijn een grappig woord om die lelijke vetrollen een positieve lading te geven. Maar eerlijk is eerlijk, de meeste mensen zijn niet zo dol op hun zogenaamd lovehendels. Niemand vindt het leuk om oud te worden en vaak gaat oud samen met dikker. In onze welvaartsmaatschappij is welvarend zijn maar al te vaak de oorzaak van overgewicht. En overgewicht vindt bijna niemand fijn. Het staat niet alleen minder mooi, maar je beweegt ook minder makkelijk, en ook zit kleding meestal niet mooi meer.Als je dikker wordt wil je meestal vet verbranden. Er zijn ook mensen die wel van dikke lichamen houden, maar dat zijn helaas uitzonderingen. Dik zijn wordt helaas te vaak als onaantrekkelijk beschouwd, en alhoewel dat niet eerlijk is tegenover dikke mensen, is het wel de realiteit. 

 

Vet verbranden, snel, gemakkelijk?

Vet verbranden is nooit gemakkelijk. Je kunt het proces wel versnellen door bepaalde voedingsstoffen niet meer te nemen, en andere juist wel te eten. 

 

Buikspieren trainen met de Abtronic X2 Power


Tags: vet verbranden buik, snel vet verbranden, dikke buik, sneller vet verbranden, lovehendels
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2015-06-14
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving