aanmeld knop
dot

Afvallen met Aloe Vera

eiwitshake.jpg
Ben jij ook zo'n jojo met jouw gewicht? En 2 maten kleding in de kast? Ik ken het ook maar al te goed. Dan eet ik weer van alles en trek mij nergens wat van aan en vervolgens zit mijn kleding weer veel te strak. Dus afvallen weer. Ik heb van alles al geprobeerd en met wisselende resultaten. Van Montignac tot Atkins en van voedingscentrum tot Dr.Frank. En ik weer blij als er de nodige kilo's af waren. Maar na een tijdje val je toch weer in het oude patroon.

En daar ga je weer totdat... Totdat ik Aloë Vera leerde kennen. Sinds ik daarmee gestart ben in 2012, ben ik tot op heden maar liefst 30 kilo afgevallen. Van 120 kilo tot iets minder dan 90 kilo. Ik eet echt goed en gezond en combineer dit met enkele Aloë Vera producten en dus met een geweldig resultaat. 

 

Snel afvallen betekent vaak ook weer snel aankomen

Na mijn actieve periode als sporter, toen ik zo'n 30 jaar was, kreeg ik behoorlijke problemen met mijn gewicht. Ik dacht altijd dat het mij niet zou overkomen, maar dat was dus verkeerd gedacht. Geleidelijk werd ik alsmaar zwaarder en was ik telkens genoodzaakt om een maatje groter te kopen. Aanvankelijk kon ik nog erger voorkomen door even een weekje te "vasten" maar na een paar jaartjes hielp ook dit niet meer. Toen het echt te gek werd besloot ik om hier rigoureus wat aan te doen en begon met het eiwitrijke dieet van Edkins. En ja hoor, na een week waren er vele kilo's af. Ik blij, weegschaal blij en kledingkast blij. Maar al die blijheid duurde maar even. De gebakken eieren in de ochtend begonnen al snel te vervelen en zo af en toe had ik toch ook wel zin in koolhydraten. En daar ging het gewicht weer omhoog. Het jojo-effect was begonnen en zo volgden er vele jaren van op en af met het gewicht en telkens van die snelle dieten waarbij je soms uren in de keuken stond om al het speciale te bereiden. En de rest van het gezin moest er dan noodgedwongen aan mee doen of er werd ook nog eens apart gekookt.

 

Verschillende dieten

Montignac kwam voorbij, een heel programma van het Voedingscentrum en in het begin van de jaren 2000 was Dr.Frank mijn grote vriend. Maar wat ik ook probeerde, het bleef bij jojo-en. Totdat ik in 2012 een artikel las over de werking van Aloe Vera. Over de bouwstoffen, mineralen, vitamines en geneeskrachtige werking van deze plant. En vanaf dat moment ben ik geleidelijk het product in allerlei variaties gaan toepassen met als gevolg dat ik in circa 2 jaar tijd zo'n 30 kilo ben afgevallen.

 

Ik ben blijvend afgevallen

Ook nu in 2015 weeg ik nog evenveel als in 2013, zonder dat ik apart kook, nieuwe recepten moet uitproberen of alles moet laten staan. En het is ook nog eens super gezond. Ik ben er juist sterker van geworden, heb nu meer conditie, voel me veel fitter en heb een veel betere weerstand. Alles dankzij die geweldige plant Aloe Vera.

 

Starten met reiniging van je lichaam

Ik ben gestart met een Aloe Vera pakket dat in 9 dagen mijn lichaam totaal gereinigd heeft. Het bevat Aloe Vera Gel (drank), een heerlijke proteinerijke shake, een snel oplosbare en vezelrijke drank die het hongergevoel tegen gaat (gluten vrij) en aanvullende Aloe Vera tabletten (puur natuur), die zorgen voor de aanvulling van de belangrijkste vitaminen en mineralen. En ik kan je verzekeren dat het werkt. In die 9 dagen was ik regelmatig op het toilet te vinden en werd mijn lichaam echt gereinigd. Na die eerste 9 dagen was ik 6 kilo lichter en ik voelde mij veel sterker en fitter.

 

Aloe Vera gel

Mij werd geadviseerd om naar een volgend pakket over te gaan dat 30 dagen zou duren. Een goed advies voor een actief persoon of sporter, maar dat vond ik niet bij mij passen. Wel was ik inmiddels goed gewend geraakt aan de Aloe Vera Gel en die bleef ik dagelijks drinken tot op de dag van vandaag. En ook de shakes en vezelrijke drankjes ben ik altijd blijven gebruiken. Niet dagelijks, maar toch met enige regelmaat. Met als resultaat dat het gewicht heel geleidelijk bleef afnemen. En daar zit hem nou de kracht van deze aanpak. geen speciale recepten, geen snelle gewichtsafname dat er ook zo weer bij komt, maar een geleidelijke afname van het gewicht en een integratie van het gebruik van Aloe Vera elementen in mijn dagelijkse leven. Puur natuur en dus super gezond. Ik weet nu gewoon niet beter, maar voel mij wel veel beter.

 

Aloe Vera kopen?

Aloe Vera producten heb je in vele soorten en maten, uitwendig gebruik of soms als kuur. Producten met Aloe Vera producten zijn online verkrijgbaar of in drogisterijen en reformzaken.


Tags: Aloe Vera, afvallen, afslanken, in 9 dagen afvallen, geen jojo-effect
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: Hendrikus.
Publicatie datum: 2015-06-14
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving