aanmeld knop
dot

Parkeren in Den Haag

imagesCA1LDRNF.jpg
Wil je een dagje gaan terrassen in de Hofstad van Nederland? Lees dan hier bij welke tentjes je aan het juiste adres bent. Van goedkoop tot duur en van chique tot alternatief. En als je naar Den Haag gaat, waar kan je dan gemakkelijk je auto parkeren?
GamesGames

Den Haag een centraal gelegen en bijzondere stad in Nederland. Onze regering is hier gevestigd, de stad staat vol met mooie monumenten en je bent zo aan het strand. Den Haag telt daarnaast ook verschillende historische buurten en straalt vrede en recht uit. Omdat het Koninklijk huis in Den Haag staat, wordt de stad ook gezien als een chique stad, Den Haag is echter meer dan mooi en chique. Het bruisende centrum is vooral gezellig. Ben je op zoek naar een leuk cafeetje of een lekker terras? Dan is er keuze genoeg in Den Haag. Voor alle leeftijden, voor elk budget en voor ieders interesse is er wel iets te vinden. Hier een lijstje met leuke adresjes.

 

Terrassen

 • Het Plein; een heerlijk terras waar je zomaar naast politici en bestuurders kunt zitten lunchen en borrelen. Je vindt hier café’s, restaurants, biercafé’s en zelfs vergaderzalen.
 • De Mallemolen; een fijne, typisch Nederlandse autovrije straat in de stad vol met terrassen. De Mallemolen biedt voor ieder wat wils; de beste saté van de stad, en compleet Frans avondje of een mediterraanse avond.
 • De Markt; een alternatief voor het wat chiquere Plein is de markt. Hier spelen ‘s avonds met regelmaat leuke livebands. Dus wil je iets meer basic, dan ben je hier aan het juiste adres.
 • De Plaats; hier kun je heerlijk lunchen op het terras met uitzicht op de Hofvijver en het Binnenhof.
 • Anna Paulownaplein; een intiem stadspleintje om lekker te genieten van een uitgebreid diner of een gezellige borrel.

 

Café’s

Een aantal leuke café’s is de hofstad van Nederland:

 • De Boterwaag - Grote Markt 8a

 • De Zwarte Ruiter - Grote Markt 27

 • De Haagsche Kluis - Plein 20

 • Café 2005 - Denneweg 7f

 • Havana - Buitenhof 19

 • De Pijpela - Noordeinde 14a

 • Café Morfer de Mol - Oude Molstraat 19

 • Café de Vink - Schoolstraat 28

Bereikbaarheid

Den Haag is goed bereikbaar, het is centraal gelegen en vanuit het hele land komen hier treinen aan op het centraal station of op Den Haag Hollands spoor. Vanaf het station kun je lopend naar het centrum, maar wanneer je slecht ter been bent of veel bagage bij je hebt zijn er ook mogelijkheden om de tram, bus of metro te pakken.

 

Auto parkeren?

Ook met de auto is de stad goed bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid in Den Haag. Volg de P-Route en je vindt snel een plekje ergens midden in het centrum van de bruisende Hofstad.


Tags: parkeren in Den Haag, Den Haag Hofstad, Den Haag parkeergelegenheid
Artikel geschreven door: sannevermeulen.
Publicatie datum: 2015-07-02
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving