aanmeld knop
dot

Kan je geld verdienen vanuit huis?

euro.jpg
Zou het niet logisch zijn dat wanneer jij iemand verwijst naar een goed product dat jij er geld voor krijgt? Als een van jouw vrienden naar de film gaat op basis van jouw verhaal ben jij de verkoper geweest! De bioscoop verdient alles en jij niks, hoewel zonder jou de bioscoop geen kaartje had kunnen verkopen! Dit is waar dit model om draait, het heet affiliate marketing en zet ons allemaal ertoe in staat geld te verdienen vanuit onze bureaustoel.
ComputerComputer

Inleiding
Ik ben een 25-jarige student en heb altijd veel schulden en geldproblemen gehad. Ik heb vele baantjes gehad maar iedere keer kon ik het niet naar mezelf verantwoorden om betaald te krijgen per uur en mijn planning te laten bepalen door mijn baas. Er zijn zoveel meer manieren om geld te verdienen waarbij je veel meer vrije tijd hebt en ook nog eens meer verdient! Hier praat ik niet alleen over de affiliate marketing methode maar over vrijwel alle 'aparte' verdienmodellen. 

Wat heb je ervoor nodig?

  • Vrije tijd
  • Een computer 
  • Een internetverbinding

Wat heb je er niet voor nodig?

  • Geld
  • Vakkennis
  • Ervaring
  • Een eigen website
  • Een eigen product

Maar eerst wat informatie

Affiliate marketing is een verdienmodel waar zogezegd 'iedere gek' geld aan kan verdienen. Je zou het kunnen vergelijken met het beroep van freelance verkoper alleen is het nu gemakkelijk door de opkomst van het internet!

Stel je voor; als iemand iets wilt kopen tegenwoordig wordt er altijd eerst gezocht op het internet. Via Google of Youtube worden de verschillende producten vergeleken, informatie opgedaan en aankopen gedaan. Sterker nog, zodra het product waarnaar iemand op zoek is persoonlijk is, zal die persoon het vrijwel zeker kopen over het internet. Denk voornamelijk aan tips en tricks om geld te verdienen, gezonder te worden, meiden te versieren, etc.
De aankopen over het internet stijgen alleen maar meer door de jaren. Dit wil zeggen dat dit model niet alleen nu al geniaal is, maar dat het alleen nog maar effectiever zal worden zodra er meer en meer online gezocht en verkocht gaat worden.

 

Dus wat is een affiliate?

Een affiliate is een exploitant, webmaster of publisher. Een beheerder van een website, nieuwsbrief die zich aansluit bij een affiliate programma om via een eigengemaakte advertentie een vergoeding voor doorgestuurde bezoekers te ontvangen. 

 

Wat is Marketing?

Marketing is een commerciëel beleid waarbij de producent het product ziet door de `ogen van de consument,` d.w.z. het product zo goed mogelijk overeenkomstig de wensen van de consument maakt.


Wat is dus Affiliate Marketing?

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij producenten hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen - abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder.


Wat zijn de werkzaamheden in een notendop

Als Affiliate ga je op verschillende internetpagina's een product of dienst promoten. Welk product of dienst mag je zelf uitkiezen. Het varieert van boeken, software en cursussen, tot tuinslangen, kleding en abonnementen. Je kan het zo gek nog niet bedenken hoe breed de mogelijkheden zijn. Je adverteert voornamelijk op artikelwebsites en YouTube (of als je een eigen goedlopende website hebt is dit een bonus) waar je helemaal gratis en voor niets je werkzaamheden mag verrichten. Je schrijft een artikel of maakt een filmpje over jouw uitgekozen product. Wanneer mensen op google of YouTube zoeken naar wat ze nodig hebben komen ze misschien bij jouw artikel terecht. Als ze vervolgens ook vanuit jouw artikel op de link klikken van de aankooppagina dan krijg jij daar nog geen geld voor. Je kirjgt een kleine vergoeding asl mensen via jouw affiliatelinks producten kopen.

Het mooiste van alles is dat je hier maar eenmalig werk hoeft te verrichten. Vervolgens blijft jouw post op het internet staan waarna je er niet meer naar hoeft om te kijken, maar er wel nog geld voor krijgt als er producten wroden verkocht.


Let wel op, voor niets komt de zon op

Er zijn wel 2 essentiele eigenschappen die je nodig hebt om buiten het betaald-per-uur patroon te breken.

  1. De visie om te zien dat iets anders daadwerkelijk werkt! Alles werkt zolang jij de mogelijkheden ziet en niet bedenkt waarom het niet zou werken.
  2. De daadkracht om er daadwerkelijk aan te werken. Je moet natuurlijk wel om de zoveel tijd een product promoten via een artikel of filmpje. Hoe meer artikelen, des te meer inkomsten, geen artikelen betekent vanzelfsprekend: geen inkomsten.

Hoe begin je hiermee geld verdienen

Met dit programma krijg je proffesionele hulp aan de hand van 48 video's, onderverdeeld in 4 modules, met een totale duur van bijna 5 uur aan materiaal waarin je alle fijne kneepjes van het vak geleerd krijgt. Het programma richt zich op de beginnende internet marketeer, wat ook de grootste markt is en zal blijven. Niet alleen bespreken ze de nodige theorie om online geld te verdienen beter te begrijpen, maar ze geven ook stap-voor-stap instructies om dit te doen.
Tags: geld, snel geld, makkelijk geld, affiliate worden, vanuit huis geld verdienen, met weinig tijd geld verdienen, studentenbaan, ideale baan voor studenten
Bronnen: wikipedia.org/wiki/Affiliate_marketing
Artikel geschreven door: Jroonbass.
Publicatie datum: 2015-07-06
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving