aanmeld knop
dot

De buikspieren bijbel

Vet-verbranden.jpg
Verzamelt jouw vet zich ook als zwembandjes om je buik heen? Wat is buikvet eigenlijk? En waarom lijkt het soms of je alleen daar aankomt, terwijl je misschien niet eens aan overgewicht lijdt? En de belangrijkste vraag: hoe kom je er vanaf? Een strakke buik vergt van je dat je buikspieroefeningen doet en dat je went aan gezonde eet gewoontes.

Het menselijk lichaam slaat vetten op twee verschillende manieren op. Ten eerste direct onder de huid van de dijbenen, heupen, billen en de buik. Dit onderhuids vet is het vet dat we ook aan de omvang zien: hoe meer je ervan hebt, hoe dikker je bent. Maar ook dieper in het lichaam wordt vet opgeslagen: rond het hart, de longen, de maag, de lever... Dit orgaanvet zie je niet en voel je niet, maar is erg ongezond als je er te veel van hebt.

 

Dikke buik?

Wat heeft de buikomvang met vet rondom de organen te maken? Heel simpel, een buikje is een aanwijzing dat er behalve op de buik ook rond de organen te veel vet is opgeslagen. Het goede nieuws is: als je het buikje vermindert, wordt ook de hoeveelheid orgaanvet minder. Maar hoe ontstaat orgaanvet?

 

Hoe komt er vet rondom de organen?

Mensen die zichtbaar te dik zijn hebben vaak ook te veel onzichtbaar vet. Onder de huid is er dan te weinig plaats om vetten op te slaan en het lichaam begint ze vervolgens op te bergen rond de organen. Toch kunnen ook slanke mensen te veel onzichtbaar vet hebben (orgaanvet). Volgens een Engels onderzoek heeft maar liefst 40 procent van de mensen zónder overgewicht te veel vet om de organen. En de oorzaak? Daarover verschillen de meningen nogal. De ene deskundige zegt dat het genetische aanleg is, de andere meent dat te weinig lichaamsbeweging de boosdoener is. Waarschijnlijk spelen beide zaken een rol, maar uiteraard ook het eetpatroon.

 

Hoe kan je een platte en gespierde buik krijgen?

De Buikspieren Bijbel is hiervoor een oplossing. Wat je te leren krijgt zijn absoluut effectieve tips, trucs en kennis voor het verliezen van buikvet en het opbouwen van jouw droomlichaam. Het maakt niet uit of je jong, oud, of man of vrouw bent. Het werkt voor iedereen, als je maar bereid bent je in te spannen en de veranderingen vol te houden.

 

Mijn ervaring

Zelf heb ik ook gebruik gemaakt van deze nuttige tips, ik ben er heel positief over. Bij mij heeft het echt geholpen. Ik heb nu zelf een mooie plattere buik. Ik was niet dik, maar had altijd een opgeblazen, opgezette buik, waardoor ik mezelf niet sexy voelde, dit is door deze tips en oefeningen verleden tijd.


Tags: dieet, buikspieren, afslanken, afvallen, buik, buikspieren trainen
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: Deborelientje.
Publicatie datum: 2015-07-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving