aanmeld knop
dot

Abtronic buikspieren trainen

dreamstime_xs_25564088.jpg
Abtronic is speciaal ontworpen om buikspieren te trainen. Met behulp van elektrische impulsen zorgt de Abtronic ervoor dat je buikspieren samentrekken, waardoor spieren getraint worden. Eigenlijk wil iedereen graag een gespierde buik. Buikspieren trainen is in, de Abtronic is daarbij een hulpmiddel van deze tijd.

De Abtronic X2 Power is de nieuwste Abtronic (2015), zeer populair met verschillende nog sterkere elektroden in de gordel. De fabrikanten van deze gordel stellend at je geen buikspieroefeningen nodig hebt om een harde buik te trainen, maar dat lijkt me niet realistisch. Wel zijn heel veel mensen tevreden over deze bijzondere ceintuur om een sixpack te trainen.

 

Werkt de Abtronic echt?

Hier schijnt al wat onderzoek naar gedaan te zijn en de Abtronic was eerst ontwikkelt om mensen die door ernstige invaliditeit hun spieren niet meer konden gebruiken, toch hun spieren te kunnen helpen activeren. Dit bleek het effect te hebben van ontwikkelingen in de spieren, waardoor men inzag dat het ook geschikt zou kunnen zijn om als hulpmiddel te gebruiken om sterkere buikspieren te trainen. Mensen die hun buikspieren trainen met behulp van de Abtronic X2 Power dragen de gordel juist in rust. Ze kijken ondertussen tv of ze lezen een boek. De elektroden in de spierstimulator zorgen ervoor dat de spieren samentrekken.

 

Slanker worden met Abtronic?

Slanker worden lukt met een dieet. Zo simpel is het. Als je geen lichaamsactiviteit hebt, kan je alsnog slank worden, namelijk door minder te eten dan je dagelijks verbruikt. De Abtronic X2 Power helpt daarom niet met afvallen, maar wel om spieren sterker te maken.

 

Doet de Abtronic pijn?

De Abtronic X2 Power doet in principe geen pijn. Maar de stimulatie van je buikspieren kan wel een gevoel zijn wat je niet prettig vindt. Het is in elk geval even wennen en aan het begin een heel nieuwe ervaring. Je spieren trekken immers samen terwijl je je niet beweegt. Dat is sowieso al bijzonder. Ben je eenmaal gewend dan is de Abtronic iets waar je goed mee aan de gang kunt. Er zijn al miljoenen exemplaren van verkocht in o.a. Amerika, Canada en Australië.

 

Bijzonderheden

  • Abtronic X2 Power trekt de spieren 200 tot 400 keer per minuut samen door middel van kleine schokjes. 
  • Het apparaat heeft verschillende standen
  • Ondersteuning naast sporten om de buikspieren te trainen

De kracht van de sixpack

De kracht vand e sixpack zit hem vooral in de aantrekkelijkheid. Als je op het strand loopt, of een duik in het zwembad neemt, is het nou eenmaal een mooier gezicht als je een strakke buik hebt dan wanneer er vetrollen boven je zwembroek bibberen. Mensen willen graag slank en strak zijn terwijl de meeste mensen juist dikker worden als ze ouder worden. Ook mensen met een slappe buik willen meestal graag een strakkere buik.

 


Tags: Abtronic X2 Power, buikspieren hard maken, abtronic trainen, buik weg, harde buik maken
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2015-07-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving