aanmeld knop
dot

Stadswandeling Amersfoort

logo-tekst.jpeg
Een leuk bedrijfsuitje of gezinsuitje is de stadswandeling Amersfoort, georganiseerd door Storytrail. Op zeer leuke manieren komt u meer te weten over de stad en haar geschiedenis. Amersfoort is al een oude stad, met veel mooie plekken om te bezichtigen. De stadswandeling brengt oude plekken tot leven, met een lach en een traan.

Stadswandeling Amersfoort brengt u via middeleeuwse pleinen rechtstreeks naar verhalen over hoop en liefde. Onze theatrale storyteller laat u op een nieuwe manier de stad ontdekken. De verhalenverteller met wie u de Storytrail gaat lopen is ouderwets uitgedost, met hoge hoed en bijpassende kleding. Hij vertelt u bijzondere dingen over Amersfoort, verhalen waar u om moet lachen of die u misschien doen huiveren. U leert de geschiedenis van Amersfoort kennen, maar vanuit verschillende invalshoeken. Een belevenis. ER is ook een stadwandeling in Den Haag.

 

Stadswandeling

In de Keistad is zowel een donkere als een lichte kant te ontdekken en u beleeft het zelf met deze stadswandeling met Storytrail. U komt o.a. langs de muurhuizen, dit zijn prachtige stukjes architectuur met een bijzonder verhaal. De verhalen over de stad Amersfoort worden theatraal verteld. U wordt hierdoor letterlijk in het verhaal meegenomen en heel even heeft u het idee, dat u teruggaat naar de geschiedenis van Amersfoort. U merkt al snel dat een stadswandeling met Storytrail heel anders is dan een gewone stadswandeling met een gids.

 

Maak van een stadswandeling Amersfoort een gezinsuitje.

Het hele jaar door worden er stadswandelingen door Amersfoort georganiseerd. Iedere maand zijn er weer datums te vinden waarop u de wandeling kunt maken. U kunt online al vanaf één persoon reserveren. Samen met een groep gaat u een wandeling maken door de stad Amersfoort. Dankzij de theatrale manier van vertellen is het zelfs leuk om met het hele gezin de stadswandeling te maken. Al snel wordt uw gezin meegezogen in het verhaal van een stad waar u misschien al jaren in woont.

 

Stadswandeling Amersfoort beleven als bedrijfsuitje.

Als uw bedrijf gevestigd is in Amersfoort, dan is een stadswandeling natuurlijk extra leuk om als bedrijfsuitje te boeken. U leert alles over de stad waarin u dagelijks werkt en uw personeel wordt hierbij op een leuke manier betrokken. Vanaf vijftien personen is het mogelijk om een privé stadswandeling te boeken met uw bedrijf. U bent ook niet afhankelijk van de datums waarop u een wandeling kunt boeken. Na afloop kunt u eventueel naar wens een diner boeken om de dag gezellig samen af te sluiten.

 

Wellicht bent u op zoek naar een uitje in een andere stad. Storytrail biedt bijvoorbeeld ook een stadswandeling Amsterdam aan.

 


Tags: Stadswandeling Amersfoort
Artikel geschreven door: .
Publicatie datum: 2015-07-27
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving