aanmeld knop
dot

Het invullen van enquetes

Internet.jpg
Ook altijd al eens net dat beetje extra geld of een leuk extraatje in de vorm van een waardebon of iets dergelijks willen verdienen? Online wat bijverdienen is goed mogelijk, op verschillende manieren, maar wat leveren enquêtes invullen nou eigenlijk op?

Ongeveer een half jaar geleden ben ik helaas mijn baan kwijt geraakt, en omdat het er niet in zat dat ik op korte termijn een nieuwe baan zou krijgen ben ik op zoek gegaan naar iets anders waarmee er toch een beetje geld, of toch iets leuks binnenkwam. In eerste instantie was ik op zoek naar thuiswerk, omdat ik op dat moment erg druk was, maar omdat ik daar niks in kon vinden kwam ik uit op het invullen van enquêtes.  Er zijn veel sites die je stapels geld beloven, als je maar goed je best doet en er veel tijd in steeks, maar dat kan niet. Het is geen vaste baan, en je kan er niet van leven. Je kunt er weleeen vergoeding verdienen, maar rijk word je er niet van.

 

VVV bon krijgen?

Wel zijn er een paar goede sites, waar je met het invullen van een paar enquêtes per week, die worden ingestuurd door bedrijven en marktonderzoekers, binnen een relatief korte tijd een leuke waardebon voor bol.com, een VVV-bon of een ander soort waardebon kunt verdienen. Of zelfs een een cashout van 40 euro. De bedrijven betalen de site, en dus jou, voor het invullen van de enquêtes, omdat zij echt wat hebben aan jouw mening. Hoe langer de enquête, hoe meer punten je ervoor krijgt, en hoe sneller je dus je waardebon kan krijgen.

 

Waardebon verdienen

Als je toch al regelmatig op internet zit, is het erg makkelijk om een paar keer per week een enquête in te vullen, en zo aan het eind van de maand een leuke waardebon te hebben verdient, waarmee je jezelf lekker kunt verwennen met iets nieuws of iets leuks!

 


Tags: enquêtes, enquête, verdienen, geld, waardebonnen
Artikel geschreven door: Crazymusiclove.
Publicatie datum: 2012-08-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving