aanmeld knop
dot

Vakantie in Nederland

amsterdam.jpg
Vakantie in eigen land is super populair! Alle vakantieparken zitten bomvol en in de attractieparken staan mensen uren te wachten voordat ze plaats kunnen nemen in een van de vele attracties! Wilt u in de zomervakantie naar Texel? Dan raden we u aan om op tijd een vakantieadres te reserveren! Want ook Texel is een zeer gewilde vakantiebestemming. Hoewel Nederland niet groot is, herbergt Nederland een groot aantal fantastische vakantiebestemmingen. Voor jong en oud, voor gezinnen of romantisch met zijn tweetjes. De keuze is enorm.

Op vakantie met kinderen 

De keuze aan kindvriendelijke vakantieadressen is zeer groot. Van een bruisend vakantiepark met een binnenzwembad tot een attractiepark waar u en uw kinderen een dag lang spanning en sensatie beleven. Bij de attractieparken staat met stip op één ‘de Efteling.’ Dit geweldig attractiepark heeft geen uitleg meer nodig! Zou u lekker lang willen genieten van de Efteling, dan is een 'Efteling arrangement' erg handig en leuk. U verblijft dan op of nabij de Efteling en kunt u een aantal dagen genieten op de Efteling, zonder dat u naar huis hoeft te rijden. Zou u samen optimaal willen genieten van de natuur met uw kinderen, zet dan uw tent op en ga kamperen midden in de natuur.

Vijf goede kindvriendelijke campings midden in de natuur: 

  1. Camping Beerze Bulten
  2. Sprookjescamping de Vechtstreek
  3. Kampeerdorp de Zandstuve
  4. SafariCamp Beekse Bergen
  5. Texelcamping Loodsmansduin 

Vakantie zonder kinderen

Heeft u geen kinderen en bent u op zoek naar een ontspannen vakantie bestemming, wat dacht u van een Wellness hotel of een Wellness centrum? U verblijft dan in een hotel dat ook Wellness voorzieningen aanbiedt. Of blijf slapen op een van de vele Wellness centra in Nederland. U kunt hier in alle rust genieten en heerlijk tot rust komen. Daarbij hoeft u niet bang te zijn dat u er ouders tegenkomt met drukke kinderen, aangezien bij de meeste Wellness centra kinderen onder de 12 jaar geen toegang hebben. 

Vijf Wellness centra met overnachtingsmogelijkheden: 

  1. Thermae 2000 in Valkenburg
  2. Thermen Bussloo
  3. Fontana Bad Nieuweschans
  4. Wellnessboot Mill Hotel
  5. Spa Savarin Rijswijk 

Naast de bovengenoemde vakantietips zijn er in Nederland nog veel meer unieke en bijzondere vakantie adresjes. Zoekt u inspiratie kijk dan eens op Lekkerwegtips.nl voor een overzicht van lekkerwegtips in Nederland.


Tags: Nederland, vakantie, kinderen
Artikel geschreven door: webtips.
Publicatie datum: 2015-08-18
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving