aanmeld knop
dot

Wat een commercieel schoonmaakbedrijf doet.

afvalemmer.jpg
Waarom zou u een schoonmaakbedrijf inhuren voor het onderhoud van uw pand? U zou dit toch ook zelf kunnen doen? In dit artikel krijgt u een beschrijving waarom u ervoor zou kunnen kiezen om de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden in plaats van het zelf in beheer te nemen. Het inhuren van een schoonmaakbedrijf kent namelijk vele voordelen. Zo hebben zij onder andere de expertise in huis, die u waarschijnlijk niet hebt.

Bent u op zoek naar een commercieel schoonmaakbedrijf om uw kantoorpand schoon te maken? Bent u zich ervan bewust dat een schoonmaakbedrijf voor u een stappenplan op kan stellen zodat uw kantoorpand er schoon en netjes uit blijft zien? Wellicht zult u zich afvragen wat een schoonmaakbedrijf u nog meer kan bieden, naast het schoonhouden van een kantoorruimte. Misschien vraagt u zich ook af, waarom u de schoonmaak niet zelf in beheer neemt, in plaats van dat u een schoonmaakbedrijf in dienst neemt voor uw schoonmaakwerkzaamheden. In dit artikel wordt het belang van een schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf uitgelicht.

 

Wat doet een schoonmaakbedrijf precies?

Uw pand is een ruimte waar dagelijks in gewerkt moet worden. Om deze reden is het van cruciaal belang dat deze ruimte ook schoon te houden. Niet alleen wilt u indruk maken op uw bezoekers of de waarde van uw pand behouden, u wilt ook een gezonde werkomgeving voor uzelf en uw personeel. U wilt zich niet druk maken om de rommel, die veroorzaakt wordt doordat het pand dagelijks in gebruik wordt genomen. Natuurlijk is het ook de verantwoordelijkheid van uw personeel om de werkplek schoon en netjes te houden. Maar u kunt hen niet vragen om de afvalbakken te legen, of om het toilet schoon te maken. Dat kunt u dan ook het beste overlaten aan een goed schoonmaakbedrijf.

 

Wat kan een schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf betekenen?

  • Denk eens aan de ruimten van uw pand die schoongemaakt dienen te worden. Ten eerste zal u er voor moeten zorgen dat uw balie schoon en representatief is voor het geval uw klanten u komen bezoeken. Een schoonmaakbedrijf kan voor u de vloeren reinigen, de bureaus afstoffen en uw toiletruimten hygiënische schoonmaken. Hiermee laat u zien dat u geeft om hygiëne en straalt het pand professionaliteit uit.
  • Verder wilt u uw pand goed onderhouden hebben. Een schoonmaakbedrijf gooit voor u het afval weg, maakt uw vloeren schoon, maakt de kantine en de toiletten schoon en zal overige kleine schoonmaakwerkzaamheden voor u verrichten. Wellicht wilt u ook investeren in het lappen van de ramen en bepaalde specialistische schoonmaakwerkzaamheden.
  • Denk vervolgens aan de schoonmaakspullen die u aan moet schaffen als u de schoonmaak zelf zou regelen. Een schoonmaakbedrijf heeft alle benodigde spullen in huis, inclusief de chemicaliën die nodig zijn om het pand grondig schoon te maken. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u dit bij het schoonmaakbedrijf aangeven zodat zij kunnen kijken of zij over de benodigde expertise beschikken om aan uw wens te voldoen.

Hoeveel uren?

De hoeveelheid werk dat een schoonmaakbedrijf voor u moet doen, kunt u op laten nemen in het contract dat u met hen opstelt. Zo weet u ook direct wat de werkzaamheden aan kosten met zich mee zullen brengen.


Tags: schoonmaakbedrijf inhuren, schoonmakers, je bedrijf schoonmaken
Artikel geschreven door: Romeo.
Publicatie datum: 2015-08-18
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving