aanmeld knop
dot

Tips bij het aanschaffen van een Volvo

Nachtrijden.jpg
Een Volvo aanschaffen is een grote en spannende gebeurtenis. Er zal altijd wel een model zijn die je het liefst zou willen hebben. Helaas moeten we realistisch blijven en een verantwoordelijke keuze maken. We kunnen niet allemaal een Volvo ter waarde van een huis veroorloven. Op zo'n moment kies je voor een auto die bij jou past en aan al je wensen voldoet. Maar hoe vind jij de ware?
GamesGames

Er worden zo ontzettend veel auto’s aangeboden, dat we door de bomen het bos niet meer zien. Een auto aanschaffen wordt veel simpeler als je een stappenplan volgt. Op welke punten kan je letten?

 

Onderzoek

Maak een goed doordachte keuze over welke Volvo je wilt. Is het model geschikt voor het hele gezin? Is het belangrijk om stoelen naar voor te kunnen klappen? Wil je een auto die makkelijk te parkeren is in kleine straten? Of heb je liever een Volvo waarbij je kan sleutelen aan een Volvo onderdeel? Doe onderzoek hoeveel je ongeveer kwijt bent voor het type Volvo dat jij graag zou willen. Lees wat recensies in tijdschriften en op autowebsites. Ook op YouTube en internationale websites staan gebruikersreviews van de auto die jij in gedachte hebt. Lees alles rustig door, bekijk video’s en neem dat allemaal mee in je beslissingsproces.

 

Instinct

Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is dit vaak ook zo. Op veel sites worden auto’s voor de helft van de prijs aangeboden, maar als je verder leest zie je dat je de andere helft het jaar erna moet betalen. Check ook altijd of de aanbieder betrouwbaar overkomt. Is de dealer in het bezit van keurmerken? Staan er reviews van andere klanten online? Het is altijd handig om dat soort zaken te controleren. Ook als de afspraak bij de dealer niet goed gaan, kun je altijd weglopen. Vertrouw op je instinct!

 

Budget

Afdingen kan altijd! Vaak worden auto’s voor een hogere prijs aangeboden, omdat de verkoper verwacht dat jij enigszins zal afdingen. Brutale mensen hebben de halve wereld, dus waarom zou je het niet doen? Jij bent degene die de portemonnee met geld vasthoudt, dus uiteindelijk bepaal jij of de auto het geld waard is. Je kunt in plaats van een nieuwe Volvo kopen, er ook voor kiezen om een tweedehands exemplaar aan te schaffen. Het is zelfs een optie om belangrijke Volvo onderdelen van je huidige auto te vervangen, waardoor je oude vertrouwde auto weer zo goed als nieuw is.

 

Check meerdere dealers

Kijk rustig rond bij de concurrerende dealers, er is geen haast bij. Als je alle websites bent afgegaan en online iets hebt gevonden, bespaart dit ook weer gedoe. Je kunt altijd meerdere testritjes maken, totdat je werkelijk overtuigd bent van je toekomstige aankoop. Door veel rond te kijken, krijg je ook meer kennis van de marktwaarde van de door jou gewenste auto. Dat maakt je onderhandelingspositie alleen maar sterker.

 

Als je deze stappen volgt, wordt het vinden van de ‘ware’ Volvo een stuk makkelijker. Neem controle over de aanschaf, want wie betaalt bepaalt. Schaf niet overhaast een auto aan, maar neem je tijd. Racen kan altijd nog.


Tags: Volvo, Volvo onderdelen, volvo kopen, volvo onderdelen
Artikel geschreven door: Helena.
Publicatie datum: 2015-08-27
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving