aanmeld knop
dot

Meetingrooms als freelancer

Baas.jpg
Als freelancer kan het soms moeilijk zijn om een professionele meeting te hebben als je werkt vanuit huis. Je bent dan snel genoodzaakt om bij een restaurant af te spreken. ‘Bespreken tijdens de lunch’ is erg leuk, maar niet altijd handig. Dit maakt het moeilijk om al het materiaal in rust te laten zien. Je wilt natuurlijk geen chaotische indruk achterlaten.

Door al het rumoer in het restaurant is de kans groot dat dit wel gebeurt. Er lopen continu toeristen en kinderen rond. Daarnaast wordt er muziek gedraaid en soms zijn zelfs de tafels plakkerig. Niet ideaal.

 

Externe organisatie

Er zijn veel organisaties waar je flexplekken en vergaderruimtes kunt huren. Hier kun je in alle rust de laatste stand van zaken bespreken. Ook zijn hier andere zelfstandig ondernemers aanwezig waarmee je eventueel kunt samenwerken. Vaak zijn dit inspirerende omgevingen. Als je echt een professionele presentatie wilt geven, of een vergadering wilt houden, dan kan dit een goede oplossing zijn. Het nadeel hiervan is, dat het niet altijd mogelijk is om je eigen apparatuur mee te nemen. Je kunt bijvoorbeeld geconfronteerd worden met niet werkende beamers of LED schermen. Met een beetje pech zijn bepaalde audiovisuele oplossingen zelfs helemaal niet aanwezig, terwijl je er wel op gerekend had.

 

Meetingroom thuis

Je zou ook je eigen (opgeruimde) eetkamer kunnen gebruiken als meetingroom. Ook dit komt niet heel erg goed over. In een dergelijk geval zou het een betere keuze kunnen zijn om een extra kamer hiervoor te gebruiken. Deze richt je dan in als vergaderruimte, compleet naar je eigen wensen. In plaats van via je tablet in het restaurant, kun je audiovisuele oplossingen gebruiken om de klant te overtuigen of om de resultaten te laten zien. Bijvoorbeeld een simpele beamer. Of, als je echt indruk op je klanten wilt maken, een LED scherm met geluidssysteem. Veel overzichtelijker. En, misschien nog wel belangrijker, het komt een stuk professioneler over. 

 

Technische specificatie

Een eigen ruimte heeft ontzettend veel voordelen. Zo kun je de inrichting geheel naar je eigen inzicht indelen en kiezen voor de audiovisuele oplossingen die het beste bij jouw situatie passen. Je hoeft je kostbare apparatuur niet naar verschillende locaties mee te slepen, waardoor het minder snel zal beschadigen. Als je thuis een vergaderruimte hebt, is het een stuk makkelijker om te kijken of al het audiovisuele apparatuur goed werkt. Het is niet nodig om steeds alles opnieuw op te stellen en te installeren. Bovendien kun je voor een belangrijke meeting alles uitgebreid van te voren testen. 

 

Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan, en kun jij je helemaal concentreren op de inhoud. Bijkomend voordeel: Je kunt je LED scherm of beamer stiekem ook gebruiken om een goede film op te kijken. Zolang je er maar voor zorgt dat alles schoon en verzorgd blijft. Dat is een win-win situatie. Super handig! 

 

Klanten ontvangen als freelancer

Er zijn dus genoeg opties om je klanten op een professionele manier te ontvangen, ook al ben je freelancer. Wacht niet langer en maak gebruik van deze audiovisuele oplossingen


Tags: audiovisuele oplossingen, thuis vergaderen, meetingroom, klanten ontvangen, audiovisueel, LED scherm

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: Helena.
Publicatie datum: 2015-08-27
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving